sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Valmistautumista

Tänään oli neljäs kerta rally-tokoa. Tehtiin rataa, jossa hyvä kontakti ja seuraaminen olivat tärkeitä. Meillä meni ensimmäinen kerta melko hyvin, vähän jäi spiraalia tehdessä taakse seuraamaan. Eikä myöskään saatu tehtyä yhtä käännöstä, koska viime treeneistä tuttu Nuppu oli istumassa juuri käännöksen kohdalla. Käytin apuna patukkaa, jonka kanssa johdattamalla sain Neron tekemään sen käännöksen. Viimeisellä kerralla ei tarvittu enää patukkaakaan, kunhan vain tehtiin pikkaisen kauempana käännös! :)

Toinen kerta oli ehdottomasti paras kokonaissuorituksena. Kontakti oli kunnossa ja muutenkin teki iloisesti kaiken. Joissain istumisissa oli vinoutta ja maahan meneminen oli jotain tosi tylsää, mutta muuten meni kyllä hyvin. Sen jälkeen Nero alkoi vähän väsyä ja neljännellä kerralla sillä ei ollut enää mitään intoa tehdä tehtäviä. Radan jälkeen meni sohvan ja seinän väliin maate ja päätin, että loppui treenaaminen siltä osin. Lopuksi päästin vielä irti ja heittelin patukkaa, jotta rentoutui ja innostui. Saatiin taas hyvä loppu treenille.

Lauantaina käytiin nopeasti kääntymässä jäähallin parkkipaikalla. Siellä oli kaksi muutakin koiraa treenaamassa, eikä Nero välittänyt tuon taivaallista niistä. Ihan mahtavaa! Vaikuttaa hyvältä torstaita ajatellen. Tehtiin taas pari paikkallaoloa ja luoksetuloa ja vähän seuraamista ja ihan ookoo oli. Hyvin lyhyt ja ei niin tehokas treenikerta, mutta mitäs siitä. Tärkeintä oli tottua paikkaan ja häiriöön.

Torstaina on sitten tämän kertainen h-hetki. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saadaan paikka alkeiskurssilla. Viikolla olisi tarkoitus päästä tekemään vielä yksi kunnon treeni jäähallilla ja sitten annetaan mennä omalla painollaan. Kolmekymmentä koirakkoa osallistuu hallintatestiin ja siitä joukosta pitäisi olla kymmenen parhaan joukossa, jotta kurssille päästään. Saa nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti