tiistai 21. tammikuuta 2014

Maanantain liito



Me tosiaan treenataan tällä hetkellä Nauravan koiran hallilla Riihimäellä. On kyllä todella kiva paikka: lämmin, vessa ja vettä, hyvä pohja ja uudet esteet. Ei voi valittaa! Nero ja Sora treenaa samassa ryhmässä maanantaisin 21-22. Hyvin saa samoja ratoja sovellettua molemmille koirille niin, että hyödytäänkin.

Tänään tehtiin siis yllä olevaa rataa. Tai no osia siitä. Neron kanssa tehtiin esteet 20-29, koska ilmeisesti oli noi numerot loppuneet kesken. Soran kanssa vähän sovellettiin, koska meillä ei ole valmiit kummatkaan, kepit tai puomi. Sopuli sitten teki noita minikokoisia punaisia numeroita eli ohjaaja harjoitteli juoksemaan. Lisäksi tehtiin keinua.



Neron treenistä ei ole ihmeempää, jonkun vaan pitäisi opettaa minut juoksemaan ja ohjaamaan kunnolla. Puomia treenataan uudestaan. Keinuun pitää saada lisää vauhtia ja lisää varmuutta ja lisää kaikkea.



 

Soran keinu taas on jotain ihan muuta kuin Neron. Se menee niin saamarin kovaa, eikä pelkää tippaakaan! Lisäksi keinu on sen mielestä jotain ihan parasta, koska sieltä on aina saanut namin, mikä johtaa siihen, että mulla on käsissäni täysin keinuhullu koira. Nytkin treeneissä se karkaa keinulle heti, kun silmä välttää. Mutta parempi näin päin. Tänään lisättiin ensimmäistä kertaa esteitä keinun ohelle. Ensin hyppyeste sekä ihan suoraan että takaakierrolla ja rengas jälkeen. Sora myös hakee todella itsenäisesti keinua, eikä välitä minun liikkeestäni ollenkaan. Voin tehdä ihan rauhassa takaaleikkauksia tai mitä vaan. Huippua!



Radalla tehtiin tollaista vauhtipätkää. Soralta löytyi seuraava vaihde ja nyt alkaa näyttää hyvältä. Minun pitää vaan muistaa ohjata sitä ja tehdä itsekin töitä, eikä vaan katsella, että jaa tuolla se juoksee, hyvältä näyttää. Eli lähetin putkeen ja juoksin, persjättö 2 ja 3 väliin, persjättö 3 ja 4 väliin ja sitten vedin viimeiselle. Soran vastaus kunnolla ohjaamiseen oli ihan mahtava, se vaan veti entistä lujempaa. Pitää yrittää saada videota joku kerta, kun nyt kehtais ehkä jo näyttää miten mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti