maanantai 4. kesäkuuta 2012

Käytiin kylässä

Lauantaina oli Jannen yo-juhlat ja mun pikkukoirat oli oikein nätisti. Sora näki kasapäin uusia ihmisiä, eikä Nerollekaan tehnyt pahaa olla keskellä ihmisjoukkoa. Sää oli vähän huono, mutta mitäs pienistä. Sora nukkui oikein tyytyväisenä sylissä unia aina välillä.

Väsy

Illalla käytiin vielä kylässä tuttavilla, joiden poika pääsi myös ylioppilaaksi. Sora pääsi mukaan ja otti todella rennosti uudet ihmiset myös vieraassa paikassa. Oli kyllä jo tosi väsynyt, mutta nukkui taas sylissä päiväunia. Ja kaikki jaksoi ihastella pentua ja sen erivärisiä silmiä.

Sunnuntaina käytiin serkkulassa vierailulla. Siellä on kaksi koiraa, vähän Neroa nuorempi kromfohrländer uros Ruffe ja noin kolme vuotias petit basset griffon vendeen narttu Mimosa. Ruffe ja Nero eivät tule yhtään toimeen, joten Nero ja Nalle jäivät kotiin ja Sora pääsi mukaan.



Varsinkin Ruffen mielestä Sora oli tosi kiinnostava. Mimosa otti aika rauhallisesti, eikä välittänyt alun jälkeen pennusta oikeastaan ollenkaan.

:)
Ruffe
Ruffe on tuleva agitähti. Tällä hetkellä kisaa maksien kakkosissa ja taitaa olla jo pari luvaakin kasassa. Mimosasta oli tarkoitus tulla myös agilitykoira, mutta se on vähän turhan mukavuudenhaluinen neiti, joten nyt Ruffe on se, joka tulee täyttämään palkintokaapit!

Ruffen ja Mimosan naapurissa asustaa kaksi hurmaavaa huskytyttöä. Käytiin myös niihin tutustumassa tarhassa.

Misty, Cindy ja Sora
Soraa ensin vähän epäilytti koko homma, kun tytöt oli niin innoikkaita ja vähän isompia, mutta nopeasti se alkoi tutkia paikkoja. Kun Misty ja Cindy alkoivat leikkiä keskenään, tahtoi Sorakin jo osallistua leikkiin!



Kotimatkan Sora nukkuikin todella sikeästi. Oli kyllä oikein hyvä viikonloppu ja mennään varmasti uudelleenkin serkuille kylään. Tällä viikolla ohjelmassa jalkapalloa, Sora 12 viikkoa, jalkapalloa, Neron aksaa, Soran rokotukset, Soran leikkitunti mikäli rokotusten jälkeen saa/kannattaa mennä, mennään ainakin katsomaan epiksiä Hyrylään, jalkapallon EM-kisat alkaa, uimassa täytyisi käydä, voitaisiin vähän junailla ja busseilla. Tekemistä kyllä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti