maanantai 21. huhtikuuta 2014

Niin hienoja ♥

Tänään mulla oli treeneissä mukana kaksi maailman parasta koiraa! Tehtiin helppoja ralliratoja, joilla sai juosta ja tuli kyllä oikeaan paikkaan.


Neron kanssa ekan radan tyyliset radat on parasta terapiaa. Hyvä että tarvii sanoa putkeen ja näyttää rintamasuunnalla, mihin niistä juostaan ja Nero juoksee. Sora irtosi tänään myös yllättävän hyvin putkiin. Palkkasin aina putken jälkeen, jotta saadaan niistä vielä kivempia. Wuhuu.

Toisen ja kolmannen radan käännökset tein molemmat persjätöllä ja oikein ajoitettuna se toimi kaikista parhaiten. Molemmat irtosi putkiin hyvin, joten etumatkaa sai tarpeeksi. Kivaa treenata välillä helppoja asioita ja perusteita. Varsinkin Soran kanssa :)

Soran kanssa tehtiin loppuun pari kertaa täysin suorat kepit ja kaksi ihan superhyvää toistoa. Muutaman kerran vähän varasti, mutta ihan kohta se osaa ne. Muistuteltiin myös keinua, jonne juostiin edelleen kovaa. Matka jatkui osalla suorituksista turhan liukkaasti, mutta eiköhän sekin handlata. Nero teki kanssa keinua eikä edelleenkään tykkää tärähdyksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti