perjantai 4. huhtikuuta 2014

Can't Stop

Can't Stop Me Now

Blogin kevät tauko? Ei vaan hetkellinen aksaketutus ja koska en oikeastaan muusta bloggaa niin eipä tullut sitten kirjoitettua mitään. Jos nyt palattaisiin taas kirjoittamaan, kun pitäisi alkaa pääsykokeisiin lukea! :D

13.3 Sora meni ja täytti kaksi vuotta! En pysty uskoa, että aika on oikeasti mennyt niin nopeasti. Vastahan sitä jännitti, että syntyykö pentuja tarpeeksi ja tuleeko sieltä se minun pieni kaunis sininen. Ja tulihan sieltä. Soran tullessa kotiin Nero ei ollut edes kahta ja nyt Sopulivauvakin on jo ihan aikuinen koira. Sora on aikas makee koira on täyttänyt kaikki odotukset ja vähän enemmänkin. Synttäriposetus on vielä ottamatta, koska ulkona oli niin masentava sää, mutta eiköhän sellainen tänä viikonloppuna ilmesty. Ja nyt kun se on muka iso, niin voin tännekin laittaa, että Sora on tarjolla jalostukseen terveystutkituille kivoille mustille nartuille.

Nero pääsi eilen vihdoin karvastaan ja nyt mulla on taas kamalan söpö agiperro. Jotenkin olin unohtanut kuinka söpö se on kaljuna. Itse trimmasin, kun lopulta sain ostettua trimmeriin uuden terän. Tuli varmastikin siisteintä jälkeä ikinä omilla käsillä, vaikka kuono ja tassut leikattiinkin saksilla. Eikä se ulkonäkö nyt niinkään vaan se koiran hyvinvointi (ja lompakon säästyminen.)

Nero on myös joutunut laihdutuskuurille, koska huomasin tuossa muutama viikko sitten, että nyt se on lihonnut. Se on ollut aina niin huono syömään, että olen sitten syöttänyt sitä liikaa. Ja umpihankitreeni jäi tältä talvelta kokonaan pois. Sen puuttumisen näkee lihaksissakin, nimittäin Nero on ollut aina habakas, kesällä uidaan paljon ja talvella on tehty vähintään yksi lenkki päivässä umpihangessa ja nyt ei ollut siihen mahdollisuutta. En osannut keksiä mitään korvaavaakaan treeniä, joten nyt odotellaan sitten luonnonvesien lämpeämistä ja syödään vähän tarkemmilla mitoilla.

Agilityrintamalla elämä taas melkein hymyilee. Neron aa alkaa olla ihan kiva ja matalalle puomillekin ollaan jo boksi siirretty. Soran kaipaa lisää treeniä. Tässä olisi tarkoitus ottaa Lotan hallille kuukausikortti ja opettaa noille ne kontaktit, vaikka oltaisi sitten hallilla joka päivä. Soran keppejä on nyt vihdoin alettu treenaamaan kunnolla, kun lumi suli ja saan jätettyä kepit auki takapihalle. Niiden laittaminen aina uudestaan ei nimittäin ole ihan kaikista kivointa. Tosiaan nyt on tämän viikon aikana tapahtunut hurjaa edistystä ja kuja on auki enää 10-15cm. Soralle alkaa tulla jo pujottelu liikettä ja ei vitsi ne on nopeat! Niistä tulee vielä hyvät!

Sora oli myös Jennan koulutuksessa maanantaina, mutta siitä oma postaus. Kamalan kuvaton on taas blogi, mutta puolustaudun rumalla säällä joka vaivasi melkein tähän asti. Onneksi kevät tekee jo ihan selvästi tuloaan, on niin paljon kivempaa kävellä koirien kanssa ja käydä tallilla, kun on valosaa ja kuivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti