maanantai 6. elokuuta 2012

Kaikkea kesäistä

Jopas on nyt tullut laiskoteltua blogin kanssa. Vaikka mitä ollaan taas tehty, mutten ole ollenkaan jaksanut mitään kirjoittaa.

Nero täytti jo kaksi vuotta! Piti tehdä pitkä ja hieno postaus ihan vain Nerosta, mutta sekin on jotenkin kummasti jäänyt. Synttärilahjaksi koira raukka menetti karvansa, ei kyllä taas tykännyt yhtään trimmaamisesta. Mutta nyt sillä on paljon parempi olla.

Leijonakuninkaasta :D

Nalle antaa Nerolle synttärihalin


Soralle tuli viime tiistaina täyteen 20 viikkoa. Painoa oli 5,15kg. Tämän jälkeen siirrytään kuukausittaisiin mittauksiin. Jos me saataisiin aikuiskorkeudeksi se 37cm.



Vähän on tota kaulaa tässä kuvassa :D


27.7. käytiin pentutreffeillä Malminkartanossa. Paikalla oli kymmenen pentua mukaanlukien Soran veli Laaban! Oli kyllä todella kivaa. Sora ihan selvästi tunnisti veljensä (en sitten tiedä tunnistiko sheltiksi vai veljekseen) ja saivat todella kivoja leikkejä aikaiseksi. Laaban oli kyllä huomattavasti Soraa isompi, mutta ei se menoa näyttänyt haittaavan. Muiden pentujen kanssa Sora oli vähän varovaisempi, vaikka juoksi se niidenkin kanssa. Oli väsynyt pentu, kun päästiin kotiin.


Kaiken karvaisia koiria ♥

Laaban-veli

Vähän on kokoeroa pojilla




Soran kanssa käytiin mätsärissä 28.7. Ihan älyttömän kauan jouduttiin odottamaan oman kehän alkua. Saatiin punainen nauha, muttei kuitenkaan sijoituttu. Sora osasi olla todella hienosti, sekä odottaminen että kehässä ravailu sujuivat hyvin. Ainoa missä oli vähän ongelmaa, oli pöydällä seisominen. Vähän jännitti tuomari (jolla kyllä oli melko kovakouraiset otteet.) Mutta oikein ylpeä sai taas olla pikkuisesta!

Saatiin muuten paikka HSKKn pentukurssilla. Joten ensi sunnuntaina aloitetaan heti aamulla pentukurssi. Toivottavasti herätään, Sora on ehkä aamu-unisin koira ikinä!

Agilitykin jatkui ja päästiinkin heti maanantaina treenailemaan, kun jatkoryhmässä oli niin paljon poissaoloja. Paikalla oli meidän lisäksi yksi muu koirakko ja saatiin aika kivasti treenailtua. Tehtiin rengasta yksittäisenä esteenä, eikä mitään ongelmaa.
Kouluttaja teki meille pienen radan, jossa oli aitoja, putki sekä kepit. Nero oli ihan superi. Omassa osaamisessa sen sijaan oli taas tekemistä. Keppejä harjoiteltiin nyt toiselta puolelta, koska Nero handlaa jo toisen puolen hyvin. Ekan kerran Nero tajusi, että niitä keppejä voi pujotella myös silloin, kun olen ns väärällä puolella. Muutenkin oli tosi kivaa ja jees päästä treenaamaan ylimääräinen kerta.

Keskiviikkona olikin sitten oma treenikerta. Meidän alkeiskurssi on nyt muuttunut virallisesti jatkokurssiksi. Ensimmäistä kertaa tehtiin muuria, eikä mitään ongelmia ollut. Hyppää komennolla yli ja pallo palkaksi ja thats it.
Tehtiin myös rengasta ja kaikki sujui jälleen hyvin. Nyt jo lähetin Neroa renkaalle käskyllä 'ring'. Aikaisemmin olen vain "vetänyt" renkaan läpi.
Itsenäisenä harjoitteena oli loiva aa. Vähän naksuteltiin tiistaina 2on2off asentoa, ja Nero tajusi sen kyllä hyvin. Oikea asento löytyi perjaatteessa joka kerta. Hyvin saatiin siirrettyä asento myös aalle. Nyt kun vielä saan opetettua, että 2on2offiin kuuluu jäädä joka kerta ihan ilman komentoakin, niin avot!

Ratatreeninä tehtiin keppejä, aitaa, putkea ja kahta aitaa. Kepit sujuivat taas hyvin. Harjoiteltiin molemmilta puolilta ja kyllä ne sieltä vielä löytyy toiseltakin puolelta. Nero haki putkelle todella hyvin, joten lisättiin treeniin myös takaakierto. Kaikki sujui todella hyvin. Olen niin ylpeä pienestä perrostani.
Agilityn jälkeen jäätiin treffaamaan Raxu shelttiä. Sora oli siis mukana, odotteli treenien aikana autossa. Otetaan toivottavasti Raxun omistajan kanssa talveksi vakio hallivuoro, jolloin pääsisi treenaamaan agia Neron kanssa toisen kerran viikossa. Jos siis päästään talven valmennusryhmiin. Sorankin kanssa voisi ottaa sitten jo alkeita agilityssa. Ja ylipäätään pääsisi treenaamaan sisällä sen kerta viikkoon lisää.
Tänään mennään taas Neron kanssa paikkaamaan jatkoryhmän agilitytunnille, kun siellä oli taas paljon poissaoloja. Kivaa kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti