keskiviikko 8. elokuuta 2012

Maanantain liito

Maanantaina oltiin siis paikkaamassa agilitytunnilla, kun tilaa oli. Oli kyllä ihan huippu hauskaa!

Korvat!

Ensimmäistä kertaa olin treeneissä, joissa treenattiin ihan rataa. Tehtiin kahta eri treeniä, toinen oli se rata ja toinen oli rallirata. Me tehtiin ensin rallirataa, jossa oli siis u-putki ja kaksi aitaa. Tarkoitus oli saada koira rakastamaan putkea (meidän kohdalla rakastamaan vielä enemmän.) Mentiin molempiin suuntiin useampi kierros ja hauskaa oli. Minun pitäisi vaan ohjata äänellä Neroa jo ennen kuin se tulee putkesta ja se oli jostain syystä hankala muistaa. Kaikista paras suoritus oli, kun Nero tuli putkesta ja ohjasin sitä aidalle sanomalla PUÖEÄÄII. :D Nero kyllä hyppäsi oikein nätisti ja sitten oli pakko palkata, kun alkoi naurattamaan liikaa.


Rata




















Tuollaista rataa siis tehtiin. Este 11 on keinu, joten jätettiin se väliin varsinaisella radalla. Oli oikein kiva rata. Meillä sujui hyvin. Ensimmäisen kerran kepeille tultaessa Nero meni niin vauhdilla, ettei pujotellut kaikkia välejä. Ja yritin vielä oikein jarruttaa sitä kropalla ja kaikella. Toisella kerralla meni oikein hienosti. Ensimmäisellä kerralla palkkasin 10 esteen jälkeen ja aloitin uudestaan 12, mutta toisella kerralla juostiin vaan täysiä kympiltä kahdelletoista.



Keinu tehtiin yksittäisenä esteenä muutaman kerran. Ei mitään ongelmaa! Olen melkein kauhulla odottanut, että koska me päästään keinulle sotkemaan, mutta. Ensin Nero oli hihnassa, jotta vauhti pysyi hiljaisena. Keinua myös hidastettiin, ettei nyt heti rämähdä täysiä alas. Pari kertaa toistoja ja päädyttiin siihen, että Nero oli vapaana, eikä keinua hidastettu ollenkaan! Mun mahtava ihana paras kakara!



Kouluttajan kommenteista tuli hyvä mieli. Meillä on kuulemma hyvä meininki ja potentiaalia. Ja MINÄ ohjaan hyvin Neroa. Ihanaa kuulla positiivista palautetta.



Tänään on sitten vielä omat treenit. Kyselin myös paikkaa Nobody's Dog Sportsin talven valmennusryhmistä ja näillä näkymin mennään Neron kanssa kisavalmiiden ryhmään syyskuussa. Hauskaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti