maanantai 13. elokuuta 2012

Epikset Helsinki 13.8.

Suunnattiin sitten Neron kanssa sinne epiksiin. Rokotustodistus ei kyllä löytynyt, mutta soitin meidän eläinlääkäriin ja sain sellaisen pienemmän kortin. Kiitos sinne!

Ilmoittautuminen alkoi 17.30 ja oltiin suunnilleen siihen aikaan perillä. Kisojen piti alkaa 18, mutta ilmo venyi melkoisesti ja järjestäjät tahtoivat ottaa kaikki ilmoittautumiset vastaan ennen kisojen alkamista. Mölliradalla järjestys oli minit, medit ja maksit, joten me päästiin vuoroon vasta reilusti seitsemän jälkeen.


Suunnilleen kuva. Este 13 mentiin oikeasti toiselta puolelta, jäi näköjään noin, kun fiksasin etäisyyksiä.


Me otettiin Neron kanssa kaksi starttia. Ensimmäisellä kerralla varmistelin aika paljon ja hidastin Neroa ihan tahallaan. Puomille mentiin hitaasti, koska ei olla sitä paljoa treenattu. 2on2off lopussa vähän karkasi. 4-9 hidasteltiin, mutta ainakin Nero kuunteli nimenomaan ohjausta. 9-10, hohhoijaa. Hain Neron ysiltä esteen takaa ja oma rintamasuunta oli oikealle laidalle, käsi osoitti selvästi putken 10 päätyä ja jotenkin kummasti koira karkaa minun takaani putken väärään päähän. Siinä kohtaa ilme oli varmasti wtf. :D No korjattiin ja jatkettiin aalle. Nero kielsi aan muutamaan kertaan, vaikka verkassa meni oikein nätisti. Loppu rata sujui ihan kivasti.

Toisella radalla oli tarkoitus mennä vähän reippaammin ja luottaa enemmän siihen, ettei Neroa nyt tarvitse sinne esteelle asti saattaa. Kutsuin vähän kauempaa kakkosen takaa ja ohjasin PUomille, josta Nero kimposi kontaktipinnan kautta 14 putkeen. (Oikeasti ovat siis vähän lähempänä toisiaan.) Meni muuten samantien puomin käsky vaihtoon, esimerkiksi ylös eroaa muista käskyistä oikein hyvin. Otettiin puomi uudelleen ja 2on2off oli ihan loistava. Sitten mentiinkin vähän kovempaa 4-10 pätkä ja minulle tuli putken jälkeen joku oikosulku ja olin ihan väärin päin, kun Nero tuli putkesta ulos. Aa jouduttiin taas kertaamaan pariin otteeseen ennen kuin meni yli. 13-14 välissä Nero oli jo menossa hyvin putkeen, mutta ohjaaja päätti jostain syystä takaaleikata liian aikaisin, jolloin veti Neron pois putkelta, jee. Loppu oli taas oikein hyvä ja vauhdikas.

Ei se nyt ihan nappiin mennyt, mutta tulipahan käytyä ja ihan hauskaakin oli. Nerolle oli hyvää itsehillintää joutua odottamaan aidassa kiinni. Muuten se kävi ihan ylikierroksilla. Toisaalta kotoa löytyy nyt niin väsynyt koira, että vissiin se joutui ajattelemaankin! ;)

Sora sai jäädä kotiin juostuaan karkuun lähtö tehdessämme. Se on melkoisen pahasti matkapahoinvoiva ja nyt selvästi on alkanut jännittää autoilua. Täytyy käydä ostamassa matkapahoinvointilääkkeittä, koska reissaamista on tiedossa. Toivottavasti unohtaisi sen jännityksenkin, jos ei tulekaan huono olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti