tiistai 17. heinäkuuta 2012

Syksyn suunnitelmia

Sora 18 viikkoa
33,5 cm ja 4,85 kg.




Eilen käytiin taas Soran kanssa Pirkkalassa sukuloimassa, kun iskä ja äiti menivät asuntomessuille. Hiukkasen satoi, joten ei oltu kuin hetki ulkona ja silloinkaan Sora prinsessa ei voinut tulla märälle ruoholle, kun tassut olisivat kastuneet... Mutta sisällä Sora ja Wiivi saivat ihan kivat, joskin vähän laiskat painit aikaiseksi. Anne trimmasi Soran korvia vähän ja onhan ne nyt paljon siistimmät. Säkä mitattiin myös ja 33,5cm saatiin korkeudeksi, edelleen Wiiviä sentin matalampi. Kuvia ei tullut otettua, kun kamera jäi kotiin.

Viikko vielä niin meillä on toisen rokotteen varoaika täynnä ja sitten alkaa hurlumhei. Olen ehkä vähän liiaksikin innostunut katsomaan mätsäreitä ja kaikkea muuta ohjelmaa, mutta eipähän tule ainakaan tylsää. Soralla ei ole mitään ideaa, mitä kaikkea olen sen pään menoksi suunnitellut :D Syksyllä mennään pentukurssille, toivottavasti HSKKn.

Neron kanssa jatketaan agia, kunhan kesätauko päättyy. 1.8. alkaa jatkokurssi, joten sinne suunnataan. Kotona ollaan treenattu keppejä. Ne ajattelin nyt jättää vähemmälle, koska ovat sen verran taipuisat, että viralliset puiset kepit ei suju ihan niin hyvin. Varmaan kepeille tulemista aletaan treenata eri kulmista neljällä kepillä. Myös 2on2off-treeniä pitäisi tehdä, mutta jotenkin tuntuu, ettei Nero tajua sitä ollenkaan. Se aina jää seisomaan kokonaan laatikolle, eikä liiku sieltä mihinkään. Pitäisi varmaan aloittaa kokonaan alusta laatikolle naksuttaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti