tiistai 9. syyskuuta 2014

Talvikauden käynnistys

Sunnuntaina pyörähti käyntiin sitten uusi aikakausi mun agilityssa. Treenirepusta saa ottaa melkein kaikki lelut pois ja vain pikkuhäkki kulkee mukana. Nero tulee tästä lähtien jäämään aina kotiin. Sitä ei voi ottaa kentän laidalle "kannustamaan" koska se luultavasti tappais ittensä. Sunnuntainakin se tasan tiesi, mihin oltiin Soran kanssa lähdössä. Nerppa juoksi päättömästi edes takaisin sisällä, törmäsi kaksi kertaa päin ulko-ovea, itki, ei meinannut jäädä sisään ollenkaan ja jäi kuulemma ulvomaan perään. Kivaa.

Soran kanssa siis treenataan sunnuntai-iltaisin klo 20 ja sen jälkeen koulutan 21-22. Sora teki ihan nätisti, mutta itsellä näkyi parin kuukauden aksatauko vähän turhan paljon. Ensimmäistä kertaa Soralla oli ongelmia keinun kanssa. Eka suoritus oli hyvä ja palkkasin keinun jälkeen. Toisella tai kolmannella kerralla Sopuli alkoi tulemaan puolestavälistä keinua alas. Keinu rämisi ja pomppi ehkä himpun enemmän kuin aikaisemmat, muttamutta. Viimeiseksi saatiin kuintekin hyvä suoritus, joskin pikkuisen turhan hidas. Täytyy vaan alkaa taas vahvistamaan keinuakin.

Treeni jäi vähän lyhyeksi, koska Sora onnistui varastamaan 3/4 osaa palkasta melkein heti alussa. :'D Onneksi tollainen kevyt aloitus on ihan hyvä juttu. Treenien jälkeen Sora sai viettää aikaa häkissä. Tunnissa ehti hyvin hiljenemään tollainen haukkuvaisempikin otus.

Sopulille on varattu osteopaattiaika ensi viikon keskiviikoksi. Selvästi oli jotain jumia kyljissä ja Ketola muutenkin käski tulemaan kesän loputtua uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti