torstai 18. syyskuuta 2014

Koiranhuoltopäivä

Sora kävi eilen Jerry Ketolalla osteopatiassa. Oli hoidon tarpeessa, mutta kaikki paikat saatiin hyvin auki. Rintaranka oli jälleen jumissa. Vasen puoli oli pahemmin jumissa kuin oikea, eli täytyy vähän seurailla, mistä voisi johtua. Viimeksikin vasemman puolen takajalan seutu oli huomattavasti tiukempi. Saatiin ohjeeksi venytellä enemmän. Toisin sanoen aletaan tästä lähtien venyttelemään :D Toinen ohje oli jatkaa aksaa ja elämää ylipäätänsä ja tulla takaisin ennen joulua. Soran hoitoväli on hyvä pitää noin kolmessa kuukaudessa.

Helppo kaupunkikoira


Illalla naksuttelin iltaruuan Sopulille kontaktitreeninä. Hyvin se jo yleistää :) Myös keppejä ollaan treenailtu ja viime kerralla meni jo 12 keppiä. Varmuutta vaan ja kyllä se siitä. Soran kepit on tällä hetkellä erittäin vauhdikkaat ja toivon, että varmuuden kasvaessa vauhtia tulee vielä lisää. Ei tarvi ainakaan odotella koiraa!

Neron elämää suurempi keppi


Nepsuliini nauttii tällä hetkellä lenkkeilystä ja saa syödä ruokansa nurmikolta vähintään kerran päivässä. Lisäksi se leikkii itsekseen erittäin paljon. Sille olen naksutellut edelleen erilaisia temppuja. Ei vaan saada mitään valmiiksi asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti