torstai 25. syyskuuta 2014

Maanantaina treenausta


Tällaista maanantaina. Rata 2 aloitettiin. Sora oli ihan huippu! Teki hyvällä asenteella ja sain lähetettyä takaakiertoihin vaikka mistä ja aina pystyi luottamaan, että Sora oikeasti tekee ne loppuun asti. 3-4 väli sujui sekä persjätöllä että takaaleikkauksella. Pussi oli selkeästi vähän unohtunut enkä kyllä muista milloin sitä on viimeksi tehty. Hyvin kuitenkin muistui mieleen.

Toisella radalla tehtiin alkuun aata ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen? Pumpperin kanssa osumat ihan ookoo, mutta ilman pumpperia osuivat liian ylös. Tosin vauhti vaikutti varmasti, sillä tilaa oli alle kaksi metriä ottaa vauhtia tai vaihtoehtoisesti olisin juoksuttanut Soraa päin seinää. Huonoista vaihtoehdoista lyhyt vauhti oli vähemmän huono. Tarvitaan paljon lisää toistoja, kunnon vauhdilla. Videoin aan toistot, mutta video on 10 minuuttia pitkä enkä jaksa lähteä leikkelemään, joten säilyköön omissa arkistoissa.
Meidän hallilla on säädettävä aa ja sen kiristysmekanismi on nyt rikki, joten aa on toistaiseksi käyttökiellossa. Toivottavasti saadan pian uusi osa tilalle!
Lisäksi tehtiin keppejä. Vauhti vähän kärsi (ei yllättävää), kun siirrettiin puisille kepeille, mutta hyvin meni.

Keskiviikkona tehtiin keppejä taas omassa pihassa kuudella kepillä. Sora kepittelee suht hyvin, kiihtyy vaan kovin nopeasti vähän yli ja unohtaa mihin väliin sitä pitikään mennä. Toinen ongelma on, etten voi lähettää Soraa oikealta puoleltani kepeille. Takaaleikata saan ihan rauhassa, eli juosta keppien vasemmalla puolella mutta plaa. Mutta reeniäreeniä, tästä on kuitenkin erittäin hyvä, ja helppo, jatkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti