perjantai 19. syyskuuta 2014

Keppejä!

Tänään me tehtiin Soran kanssa supermahtava keppitreeni! Aloitettiin 6 kepistä ja joka toistolla lisäsin parin. Kaikki onnistui. 12 keppiä meni hyvin ja hyvällä rytmillä. Heti jos itse lähdin rynnimään edelle, Soralle tuli kiire ja jäi joku keppi väliin. Ei sinänsä yllättävää tässä vaiheessa.

12 kepin sujuttua lähdettiin tekemään suoria lähetymisiä vauhdin kanssa. Kierrätin Sopulin siis "siivekken" ympäri ja siitä kepeille. Näitä tehtiin kuudella kepillä, ettei ainakaan siellä lopussa tule virhettä. Pari kertaa Sora tuli kepeille vähän turhan kovaa, mutta lähti sitten tosi hyvin kokoamaan itseään. Saatiin tähän monta onnistunutta suoritusta ja kivaa oli. Tehtiin vähän pidemmällä eli vauhdikkaammalla lähestymisellä eikä ihan onnannut. Helpotin kerrankin onnistuneesti tehtävää ja taas sujui.

Loppuun tehtiin vielä vähän vinommalla lähestymisellä, eli kierrätin Soran "siivekkeen" ympäri toista kautta. Näissä tuli pari kertaa väärältä puolelta kepeille sisään. Saatiin kuitenkin loppuun aivan superhyvä toisto!

Tällä hetkellä kepit sujuu vain minun ollessani niiden oikealla puolella. Mutta sitten sain kuitenkin takaaleikata kepeille ihan rauhassa. Suurimmassa osassa pujotteluista oli nyt todella hyvä etufokus ja sain palkattuakin välillä oikea aikaisesti, eli ennen katseen kääntymistä.

Aamulenkiltä ♥
Tänään käytiin aamulla suunnilleen 1,5h reippaalla lenkillä ja tuli todettua sen olevan Nerolle aikalailla maksimi. Sehän ei saa eläinlääkärin ohjeiden mukaan väsähtää, jotta jaksaa käyttää kroppaansa hyvin, eikä lonkille tule ylimääräistä rasitusta. Nyt alettiin liikkua ihan ylärajoilla, nimittäin vapaanakin alkoi näkymään loppu matkasta peitsiä. Todella vaikeaa arvioida koiran jaksamista ihan vaan tuijottamalla sitä. Varsinkin kun se välillä muutenkin kävelee kiinni pohkeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti