keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Seuramestari

Sunnuntaina oli tosiaan oman seuran mestaruudet ja samalla järjestetyt epäviralliset kisat. Me lähdettiin Soran kanssa talkoilemaan jo puoli kymmeneltä, kun esteet piti roudata kopilta hiekkakentälle. Sopuli osallistui supermölleihin sekä seuramestiksissä että epiksissä yhden startin verran. Onneksi supermöllit oli ensimmäinen luokka, joten koiran ei tarvinnut ihan hirveän kauaa odotella autossa.



Rata oli oikein kiva ja yksinkertainen. Sorallahan on ollut pieniä vaikeuksia kisanomaisissa tilanteissa. Varmaan olen itse toiminut erilailla ja olenkin, koska ikinä ei ole ollut radalla palkkaa mukana, eikä me olla koskaan treenattu ilman mukana kulkevaa palkkaa. Pieni ristiriita :D Nyt laitoin ihan treenitaskun ja otin sinne lihapurkin mukaan. Ja toimi! Sora keskittyi ihan erilailla.

Rimakorkeuden sai valita itse: 25, 35. 45 tai 55. Me tehtiin 35. Seuramestisradalta saatiin vitonen 8 putkesta, kun päätin etten jää varmistelemaan mitään. Lähetin Soran putkeen ja käännyin jo (koska Nero olis niiin menny sinne putkeen...) mutta Sora kääntyi pois putkelta. Muuten meni oikein nätisti ja ehdin jopa tekemään 10-11 väliin persjätön, vaikka vähän alkuun hirvitti. Aika taisi olla jotain 22 sekuntia.

Toinen startti oli sitten samalta radalta, mutta epiksiin. Tässä saatiin kaksi kieltoa sekä kolmos- että kasiputkelta. Mutta edelleen hyvää tekemistä. Oon erittäin tyytyväinen meidän suorituksiin. Ollaan kesäkuun jälkeen treenattu yhden käden sormilla laskettava määrä ja muutenkin pidetty taukoa vähän kaikesta. Oli hieno Sopuli.

Seuramestaruuksissa supermöllit palkittiin kaikki rimakorkeudet samassa ja ilmeisesti puhtaita ratoja ei tullut ja meillä oli nopein aika, koska ollaan Soran kanssa supermöllien seuramestarit 2014! Hauskaa :D Saatiin hienot palkinnot ja kaikkea. Enää meitä ei varmaan siihen sarjaan huolitakaan ja toivon mukaan ensi kevään hallikisoissa ollaan jo kisaavia!


Olen myös asettanut tavoitteeksi viralliset kisat Riihimäellä 22.11. Joten nyt treenataan keppejä ja kontakteja ihan huolella, muuten meillä onkin aikalailla pakka kasassa. Katselin tässä Soralle myös luonnetestiä lokakuun puoleen väliin ja varmaan käyn mittauttamassa aksaa varten sen etukäteen. Eipähän tarvii sitten stressata, tosin jos tosta saa jotain muuta kun medin niin pitää ehkä miettiä silmälaseja tms :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti