maanantai 29. syyskuuta 2014

Being busy

Lauantaina pääsivät molemmat koirat talleilemaan. Sora pääsi vetämään maaston ja Nero liikuttamaan oman ponin. Maastoveto oli sen kaksi tuntia ja porukka oli erittäin sekalaista, mutta avustajien ollessa mukana, päästiin vetämään laukkapätkiäkin. Vitsi Sora taas nautti! Se näyttää niin onnelliselta juostessaan täysiä hevosten kanssa kilpaa ja kovaa juokseekin. Viidestä issikasta se voitti laukkasuoralla kaksi :D Ja oli pikku koira niin hieno taas koko ajan. Tallilla makoili keskellä pihaa ja maastossa ei mennyt kenenkään jalkoihin, vaikka oli yhdeksän heppaa mukana. Tämän lisäksi Sopuli lenkkeili jonkun pari tuntia ja kerrankin on väsynyt koira, mhuahhahuaha.



Neroa vähän jännitti taas vaihteeksi hepat. Se kyllä rauhoittui ajan kanssa, mutta ei toi tallikoiran elämä sille sovi. Ihan kivasti se seurasi maastolenkillä, muttei se ole mitenkään rento. Nero kipittää aivan hevosen takana ollaakseen mahdollisimman lähellä mua eikä haistele ollenkaan tai muutenkaan pidä hauskaa. Pikkusen meinaa loppua paikat, mihin tota koiraa voi ottaa mukaan...

Eilen tehtiin Soran kanssa agilityssa samaa ei aallista rataa, ja sitten toisena treeninä erittäin yksinkertaista valssitreeniä. Ei mitään ihmeempiä. Kerran tuli renkaasta väärästä välistä, muttei toistanut. Valssitreeni puolella tehtiin keppejä verkoilla, jotta sain liikuttua ja lähetettyä myös vaikeammalta puolelta. Ei ongelmaa. Myöhemmin tehtiin vielä kaksi kertaa ohjureilla ja teki hyvin! Molemmat puolet siinäkin. Jeajea :)

Tänään otin taas koirat mukaan tallille. Nerolla oli vaikeeta, niin vaikeeta. Sitä pelotti ja haukututti ja itketti ja tärisytti. Kivaa. Sora oli ihan Sora. Ihmisille pitää vähän aukoa päätä ja muuten on aina hauskaa.

Sain luonnetesti heräämisen tossa pari viikkoa sitten ja päätin, että jos Sora saa paikan johonkin suhteellisen lähellä olevaan testiin vielä tämän vuoden puolella niin käydään kääntymässä. Jos ei, niin suunnataan katseet ensi kevääseen ja aletaan oikein metsästämällä metsästämään niitä paikkoja. Tänään oli Tuusulassa järjestettävään testiin ilmoittautuminen ja vaikka heti ilmon alettua rupesin soittelemaan, oli testi siinä vaiheessa täynnä, kun vihdoin pääsin puhelimella läpi. Mutta Sora on varakoirana! Ja koska asutaan niin lähellä, meille saatetaan soittaa vaikka puoli tuntia ennen paikan vapautumisesta. Toivottavasti joku joutuu perumaan (jonkun kivan syyn takia!)
Samalla katselin noita muita testiaikoja ja varmaan yritän vielä muutamaan ilmoittautua. Mutta ehtii sitä myöhemminkin, onhan tässä vielä kolme ja puoli vuotta testi-ikää jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti