maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viikonlopun tekemiset

Viikonloppu tuli vietettyä erittäin tiukasti livestreamin ääressä SM-kisoja katsellessa. Aivan mielettömän hienoa, että nykyään voi nauttia noista suorituksista mukavasti kotisohvalta! :) Olisi ollut kiva lähteä paikalle, mutta en oikein saanut kaveria ja helpompihan se oli täältä kotoa käsin katsoa. Plus jalkapalloa pitää katsoa nyt kaikki yöt, joten en olisi varmaan edes pysynyt hereillä koko ajomatkaa.


Näin me katottiin SMiä :)


Oli kyllä hienoja suorituksia ja sai jännätä omien seuralaisten, nettituttujen, seurattavien blogien ja kaikkien muidenkin koirakoiden puolesta. Medien karsintarata olisi ollut Neron kanssa painajainen ja Soran kanssa ihan huippu. Ja niin se taisi vähän jakautua muutenkin; ei ihan hirveästi perroja näkynyt kärjessä, vaikka Vesikoirat ry veikin joukkuekisassa voiton ja shelttejä oli pilvin pimein :D

Kyllä me vielä joku päivä tuolla kisataan. Uskaltaisikohan sitä laittaa ensi vuodelle tavoitteeksi SM-kisat? Jos asun vielä täällä, voisi kuvitella että joukkueeseen päästäisiin ainakin, medeissä on pari vanhempaa koiraa eikä meidän seurassa muutenkaan ole tunkua joukkueisiin. Tietysti tässä pitää ensin nousta sinne kolmosiin ennen kuin voi mistään haaveilla. Ja koirien pitää pysyä terveinä ja kaiken osua kohdalleen, muttei kaikkea edes kannata ajatella ja harkita. Jatketaan samalla mitä ollaan tehty ja eiköhän meitäkin toivon mukaan vielä joskus arvokisakentillä nähdä.

Koirat ei jäänet aivan paitsioon telkkarin takia, vaan lauantaina käytiin avaamassa virallisesti uimakausi luonnonvesissä. Nero ja Nalle tykkäs kyllä aivan hirveästi eikä Nepsu meinannut pysyä ollenkaan nahoissaan, kun oli tennispallo näkyvillä. Hienosti se edelleen ui ja haki palloa, hah. Soraa ei voinut ihan kamalasti kiinnostaa ja se lähinnä haisteli rannalla. Pari kertaa kävi nuuhkimassa vettä ja haki lähelle rantaa heitettyjä nameja, mikä on huima parannus aikasempaan. Ehkä se vielä joskus. Kotona kävin vielä Soran kanssa pyörälenkillä, jotta sekin saa liikuntaa ja vitsi se tykkää. Sopuliitti liikkuu kevyellä laukalla, vaikka kuinka pitkään ja kovalla vauhdilla se näyttää niin onnelliselta. Ihana pieni.

Siellä se uiskentelee

Sunnuntaina Nero ja Sora pääsi tallille mukaan ja käytiin maastoilemassa. Itse olin pyörällä ja Ruusu ponilla ja koirat sai juosta. Hienosti tulee toimeen kyllä elukat. Nytkin mentiin autohiekkateitä koirat vapaana eikä poni sano niistä tai pyörästä mitään. Koirat pysyy pois ponin jaloista ja muutenkin niin helppoa. Ainoa huono juttu koko reissussa oli ketun hyttyset Niitä oli vähän turhan paljon. Lenkin jälkeen käytiin vielä montulla ja Nero pääsi uimaan. Sora huiteli ympäri lammikkoa. Kivaakivaa :)

Haetaan ponia laitumelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti