perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hienot pojat

Eipä sen tyhmän virheen korjaaminen ollut vaikeaa ollenkaan. Keskiviikkona oli suhteellisen kuuma ja varsinkin painostava ilma. Sora jäi kotiin, koska läähätti lenkin jälkeen. Täytyy taas kammata erittäin huolellisesti läpi koko koira, jos saisi turkista vielä ilmavamman. Nero pääsi siis treeneihin, joskin otettiin suhteellisen rauhassa. Oli niiiiin rentouttavaa käydä treeneissä vaan yhden koiran kanssa. Neroa voi pitää irti missä vaan ja aina voi luottaa ettei se tee mitään tyhmää. Muutenkin yhden koiran lämppäys, treenaus ja oli ihan virkistävää vaihtelua.

Tehtiin siis puomia "radan" osana: ennen puomia oli putki ja kaksi aitaa ja puomin jälkeen kaksi aitaa. Tein yhteensä neljä toistoa, joista kolme pumpperilla. Kaksi ensimmäistä etupalkalla ja pumpperilla ja Nero osui hyvin molemmilla. Kolmas tehtiin edelleen pumpperin kanssa, mutta heittopalkalla. Vauhti ei ollut ihan yhtä hyvä ja Nero jäi turhan paljon odottelemaan ja vähän sekosi askeleissa. Eli enemmän ilman etupalkkaa tehtäviä treenejä. Viimeisen toiston tein ilman pumpperia etupalkalla ja ei vitsi kun oli hieno! Se juoksee täysiä, ei hidasta, ei vilkuile vaan juoksee. Edellinen laukka on hyvin eroteltu ja kontaktille Nerppa osuu aikalailla keskelle. Ihan loistavaa. (Video ei ole julkaisukelpoinen, näkee siitä justiinsa kontaktin mutta muuten lähinnä taivasta :D)

Paljon on vielä kontakteilla työtä jäljellä, mutta Neron kanssa ne alkavat näyttää oikein hienoilta. Jos mä jo uskaltaisin laittaa meidän tavoitteeksi Janakkalan kisat heinäkuun alussa eli Agirotu. Ei ollenkaan takaa-ajatuksia, jos vaikka avoimesta Suomen mestaruudesta pääsisi kisaamaan :D

Sora oli tänään mukana kylässä kaverilla. On se helppo arkikoira. Paikalla oli toinen vieras leikkisä koira ja Sora lähinnä ignorasi sen (vaikka toinkin sen lähinnä leikkimään...) Oli myös kaverin 1v4kk vanha vauva, eikä mitään ongelmaa. Sopuli ei ole nähnyt noin pieniä lapsia ikinä, joten vähän väisti, mikä oli ihan hyvä asia, koska noin pienelle lapselle on vaikea sanoa miten pitää käyttäytyä. Pihan tutkimisen jälkeen tyytyi makoilemaan jaloissa :) Fiksu jätkä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti