tiistai 23. lokakuuta 2012

Hei, viime päivinä ei oo satanut!

Maanantain aksassa oli kivaa! Jotenkin agility on nyt koko ajan kivaa. Nero keskittyy täysillä treenaamiseen ja on rauhassa muun aikaa. Tekee hyvin ja vaatii myös mua tekemään hyvin. Kaiken lisäksi meillä tulee koko ajan onnistumisia, mistä seuraa sitten älyttömän hyvä fiilis ja lisää onnistumisia. Tälläista tän pitääkin olla.

Vasemmalla rata ja oikealla keppitreenit

Me aloitettiin radalla. Eipä siinä mitään ihmeellistä. 6 putkelle lähetettiin pimeään putkikulmaan ja siinä pitää muistaa käyttää enemmän vastakkaista kättä. Nero oli sitä mieltä, että ohjasin epäselvästi ja meni ohi. Heti kun aloin oikeasti ohjaamaan putkeen, enkä vain heittämään sinne päin, toimi oikein kivasti. 7 ja 8 välistäveto oli toinen juttu, mitä korjailtiin jonkun verran. Ajattelin rataan tutustuttaessa, että minun täytyy kääntyä kokonaan, jotta Nero tulee oikealle puolelle estettä. Tulihan se, mutta laajalla kaarella ja oma pyörimiseni vei aikaa. Lähdettiin sitten pienentämään liikettä, eikä oikeasti tarvinnut kuin kädellä ohjata. Rintamasuunta ja vauhti pysyivät ja Nero teki todella pienet ja tehokkaat kaarteet. Se onkin hienompi kuin uskoin.

Keppitreeni tehtiin ensin järjestyksessä este-este-putki-kepit. Sujuvasti toimi varsinkin, kun lopetin Neron häiritsemisen ja vain kerroin sille, että kepeille mennään. Putken jälkeen pieni haltuunotto, heti lähetys ja done. Keppien ollessa ekana radalla jouduttiin siis tekemään kepit huonommalla puolella. Ensimmäinen toisto oli hyvä. Toinenkin oli vielä hyvä. Sitten lähtikin alamäki. Nero ei ole oikaissut sitä viimeistä väliä sen jälkeen, kun ensimmäistä kertaa meni oikein. No nyt sitten teki sen taas. Otin liikaa sivuttais välimatkaa ja vaadin liikaa. Muutenkin olisi pitänyt lopettaa edelliseen suoritukseen, sillä näin, että Nero alkoi väsyä. Tyhmä minä. Pari kertaa tehtiin väärin ja sitten sain onneksi sen vedettyä viimeisestä välistäkin kunnolla. Toivottavasti ei jää nyt mitään kummituksia takaraivoon kummallekaan.

Olen naksutellut Nerolle kontaktilaatikkoa viime torstain jälkeen. Yritetään vahvistaa asentoa, jos se auttaisi aalla. Lisäksi olen nostanut laatikon ulkorappusia vasten, jolloin laatikon pinta on enemmän aamaisessa asennossa. Täytyy sanoa, että naksutin on hyödyllinen kapistus. Nero hakee nyt todella hyvin 2on2off asentoon, eikä ole mitään väliä missä minä seison. Takana en ole vielä seissyt, koska silloin olisin yläpihalla, mutta sivussa ja edessä saa olla aika kaukanakin. Toivottavasti tästä olisi apua aan kanssa. Myös keppien sisään menoa olen vahvistanut, sillä Nero lähtee kummasti pujottelemaan toisinaan väärältä puolelta keppejä..

Soran kanssa ollaan naksutettua häkkiä kivaksi paikaksi nyt pari kertaa ja tänään sitten olikin jo niin hauskaa, ettei tahtonut tehdä mitään muuta. Tehtiin siis samaan aikaan takapihalla, minä Neron kanssa ja Ruusu Soran kanssa. Sitten koirien vaihto ja Ruusu naksutteli Nerolle häkkiä ja minä yritin tehdä Soran kanssa takaakiertoja. Mitä vielä, Sora oli siellä häkissä joka ikisen antamani namin jälkeen ja hahhah hauskaa. No, toivottavasti tykkää sitten olla siellä häkissä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti