perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesän iloa!

Olipas kivaa, kun vihdoin koirat tervehtyi ja päästiin yli viikkoon ensimmäistä kertaa tekemään jotain oman kodin ja pihapiirin ulkopuolelle (eikä siellä pihallakaan ole hirveästi tullut tehtyä kun ensin oli kovin kuuma ja sitten sataa.) Soran kanssa käytiin kyllä viikonloppuna pyörälenkillä ja hyvin jaksoi, vaikka kuuma olikin. Totta kai mentiin täysin Sopulin vauhtia ja otettiin rauhassa. Mutta tosiaan keskiviikkona päästiin hallille treenailemaan aksaa, kun seuran treenit olivat jälleen sateen takia peruttu.

Viimeisen viikon meno on näyttänyt lähinnä tältä :D


Neron kanssa tehtiin lähinnä puomia. Laitoin pienen muurin palikan, korkeus 5cm, pumpperiksi ja aloitettiin ihan vaan alastulolla. Osui joka kerta, joten nopeasti pidennettiin juoksumatkaa ja tehtiinkin jo ihan kokonaista puomia pienellä vauhdilla. Pienen tauon jälkeen tehtiin uudestaan ja ensimmäisen toiston jälkeen poistin pumpperin. Nero osui joka kerta. Tehtiin myös mutkaputken jälkeen, onnistumis% 100. Aivan superübermahtavaa! Toistellaan lisää vielä kovemmalla vauhdilla, kierrosten ollessa korkeammalla aka radalla ja sitten voidaankin alkaa harjoittelemaan kääntymistä, jeejee :D Nerppa teki lisäksi pari aata ja hyvin sujui.

Soralla oli aika sairaan hyvä motivaatio ja into tehdä puolentoista viikon taukoilun jälkeen. Ensin muistuteltiin pienellä pätkällä rengasta ja ensimmäistä kertaa sain sen ihan tulemaan renkaasta ohi. Vaatii ilmeisesti lisätreeniä tai sitten etupalkka poltteli vähän enemmän kuin ajattelin. Sora teki myös puomia pumpperilla. Aloitettiin myös Soran kanssa lyhyestä matkasta ja vähitellen pidennettiin. Pumpperin kanssa osui joka kerta, mutta ilman hyppäsi aina yli. Näin jälkeen päin ajateltuna olisi pitänyt ilman pumpperiakin aloittaa lyhyemmällä matkalla, mutta aina ei voi onnistua. Ilmeisesti pitäisi suunnitella treenit vähän paremmin, jottei koirille tulisi turhia (huonoja) toistoja vain oman tyhmyyteni takia.

Loppuun ei koira-aiheinen video, nimittäin poni pääsi laitumelle. Ihan kivaa niillä näytti olevan ja ruoka maistuu! :) Video on otettu kännykän kameralla, joten laatu ei ole ihan paras, mutta kelvatkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti