maanantai 5. toukokuuta 2014

Toinen 2lk LUVA!

HAUn kisoista kotiintuomisina 2 luokan toinen LUVA! Enää yksi siis puuttuu kakkosista ja sitten edessä on kolmos luokka. Kontaktit kuntoon ja kisaamaan.



Nero oli yllättävän hyvä ensimmäisellä radalla, kun vertaa maanantain hallimestiksiin. Muutamaa ohjausta arvoin vielä rataantutustumisen jälkeenkin. Olisiko pitänyt tehdä valssi vai persjättö 5-6 väliin ja tehdäkö päällejuoksu 9. Valssi olisi ollut varmistelua, samoin päällejuoksun tekemättä jättäminen. Treeneissä teen vastaavissa kohdissa ihan helposti noita ohjauksia, joten miksi ihmeessä en tekisi niitä kisoissa? Onneksi tein, sillä ohjaaminen tuntui koko ajan helpolta.
Tuloksena siis 0, aika -12,97, etenemä 4,75m/s, 1. sija ja LUVA.



Toisella radalla voidaan todistaa Neron hyvää muistia ja radanlukutaitoa. Vähän nauratti :D En edes ajatellut, että pitäisi ottaa hylky kohta tiukemmin, vaikka videolta katsottuna ohjaus jää vajaaksi. Yleensä se vaan hakee kepeille niin hyvin, että keskityin kokonaan putken jälkeisen kahden hypyn ohjaukseen. Myös toisen radan aika olisi ollut nopea, jos tuota pikku kieppiä ei lasketa.



Kotimatkalla käytiin hakemassa Nerolle luva hamppari.




Illalla lähdin vielä Soran kanssa hallille tekemään aata. Tänään näytti jo oikein hyvältä, vaikka jouduinkin pumpperin palauttamaan kertaalleen paikalleen, kun Soran loikka sijoittui pari kertaa peräkkäin väärään paikkaan. Vielä huomenna hallikortti on voimassa ja sitten pitäisi joko selvitä seuran esteillä tai ottaa uusi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti