tiistai 12. helmikuuta 2013

Sata lasissa!


Tällaista rataa tehtiin eilisissä treeneissä. Meille vaikeita kohtia oli puomilta keinulle, ja kepeiltä aalle. Keinu tuli aikalailla nopeasti puomin jälkeen, mistä voi johtua, että oli liikaa vauhtia ja tuli taas joku lentävä espanjalainen. Sen jälkeen oli niiiin kovin varovaista koiraa keinulla. Pari toistoa ja saatiin taas vähän vauhtia, mutta mutta.

Kepit ohjasin vasemmalta puolelta. Niiden jälkeen olisi pitänyt ottaa paremmin haltuun, jotta sain Neron tulemaan oikealta puolelta seuraavan esteen. Aalle tultaessa täytyi vähän katsoa sitä linjaa, ettei nyt ihan poikittain tullut, mutta sen sain onneksi hyvin katsottua. Keppien jälkeen yritin vaikka minkälaisia kiemuroita, kun riitti se, että otin Neron vastakkaisella kädellä haltuun, jolloin kroppa kääntyi koiraa kohti ja oli helppo ohjata seuraavan esteen yli hyvällä linjalla. Onneksi saatiin loppuun ihan superhyvä suoritus.

Muuten yritin vähän nostaa kierroksia treeneihin, jotta saataisiin "kisamaisempi" suoritus. Eli toisin sanoen pallo hyppäsi taskuun ja koiran kierrokset kattoon. Mistä seurasi kontaktien unohdus, kun ei vaan ehtinyt. Kaikista taisi ainakin kerran tulla läpi. Että sillai. Lisäksi kepeistä jäi muutaman kerran muutama väli väliin, kun on niin paljon nopeampaa tehdä niin. Eikä keskittyminen muutenkaan ollut oikein siellä missä olisi pitänyt, joten eiköhän me unohdeta taas se pallo ja oteta jotain tylsempää tilalle.

Radan lisäksi harjoiteltiin pimeitä putkikulmia. Taas oli huomattavasti enemmän ohjaajasta kiinni tämä homma. Nimittäin Nero olisi kyllä osannut mennä sinne putkeen, jos ohjaaja ei olisi rynninyt putkelle, seisonut putkella, ohjannut kahdella kädellä samaan aikaan ristiriitaisesti ja muutenkin söhlännyt. Onneksi osasin jonkin verran ottaa niitä ohjeita vastaa, jotta saatiin edes jonkinlaisia suorituksia aikaiseksi.

Sora oli taas mukana ja pääsi treenien sivussa tekemään muutaman kerran keppejä. Tosi hienosti kyllä meni! Soralla on ollut maha sekaisin sunnuntaista asti. Keskittyminen ei ollut siis ihan parhaillaan, kun raukalla oli kamala hätä. Tänään illalla oli kyllä jo paljon parempi maha, vaikka olikin päivällä käynyt kaikista karvaisimmalla matolla hädillään. Tosi kivaa. Ensin työssäoppimisessa sain siivota koko päivän hevosen lantaa ja sitten pääsin kotiin siivoamaan koiran shaibaa. Jee! Tosin itsepä olen sekä opiskeluni että koirani valinnut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti