lauantai 2. helmikuuta 2013

Epistelyä Salossa

Tänään käytiin epiksissä Salossa. Sorakin pääsi mukaan ja vitsit! Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä Sora matkusti pidemmän matkan ilman pahoinvointilääkkeitä eikä oksentanut! Ihan huippua. On auttanut, että suhteellisen lyhyen ajan sisään tuli kaksi Jokela-Kajaani matkaa ja kaksi Jokela-Turku matkaa. Toivottavasti jatkuu, koska kuinka paljon helpompaa kaikki on, jos koira ei inhoakammoa autoilua.

Ja sitten itse epiksiin. Sora pääsi aksaamaan pitkästä aikaa minien starttiluokkaan, jossa rimat olivat 10cm korkeudella.


Muuten meillä sujui oikein hyvin verrattuna treenimäärään (niin mihin :'D), mutta tiesin heti, ettei Sora mene kutosputkeen. Eikä se mennytkään. Halusin kuitenkin saada putken tehtyä, joten Ruusu tuli pitämään Soraa ja kutsuin sen läpi. Tuli kuin tulikin. Kun lähdin radan jälkeen käymään Soran kanssa ulkona, tajusin että olisi vain pitänyt sanoa, ettei me tehdä sitä putkea ja sitten ottaa seiska takaakiertona ja jatkaa maaliin. Mitä järkeä on pyytää koiralta asioita, joita sille ei ole opetettu. Ei niin yhtikäs mitään.

Neron oli tarkoitus osallistua sekä medi mölleihin että medi avoimeen, mutta suhteellisen verkkaisesti kulkevan ohjelman takia osallistuttiin vain mölleihin. Tosi hyvä fiilis jäi Neron tekemisestä, nimittäin ensimmäistä kertaa tuli sellainen treenien fiilis päälle. Nero oli aivan täynnä intoa ja virtaa ja jes!


Kaikki muu sujui ihan superisti, MUTTA joku perseili ja tuli aan läpi. Otin sitten uudestaan ja hienosti pysähtyi. 12 jälkeen valssi meni pieleen, kun keskityin edelleen siihen aan alastuloon. Heti maaliin päästyämme päätin, että otetaan uusinta startti ja käydään tekemässä se aa. No hirveällä vauhdilla ilmoon ja maksamaan ja uudestaan radalle ja alku vielä parempi kuin ekalla radalla, mutta aasta taas läpi. Olisi pitänyt lähteä pois radalta, koska kyllä Nero tasan tarkkaan osaa 2o2offin. No tehtiin sitteen loppuun hieman löysästi ja näyttikin siltä.

Tässä on video(!) meidän ekasta radasta. Täytyy sanoa, että tunnen itteni eteväksi :D



Hyvä fiilis jäi silti. Saatiin meidän kisaamisongelma selätettyä ja tästä eteen päin. Vähän kontaktitreeniä, varsinkin keinua ja sitten virallisiin. Suunnitella saa ainakin vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti