maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulua kohti mennään!

Nyt on kyllä jäänyt kirjoittaminen pitkäksi aikaa. Ei ole vaan jaksanut tai ehtinyt. Me ollaan jatkettu aikalailla kaikkea samaa mitä tähänkin asti. Soran kanssa päätettiin jättää aksakurssin loput kolme kertaa väliin, kun pentu aina oksensi autossa. Olin marraskuussa pari viikkoa niin kipeä, että Nerokin sai pienen aksatauon.

Sora on käynyt kahdessa näyttelyssä. Ensin marraskuussa käytiin katselemassa Helsingin messukeskusta pentunäyttelyssä ja sitten oltiin Helsinki Winnerissä, joka olikin astetta isompi tapahtuma. Enkä edes tuhlannut kaikkia rahojani! Hyvin sujui molemmissa ja varsinkin Winnerin tuloksesta ollaan iloisia. KP ja VSP-pentu! Arvostelut löytyvät tuolta tuloksia sivulta. Seuraavaan kerran näytellään tammikuussa Turku KVssä molempien koirien voimin. Soralle lähdetään hakemaan ensimmäinen laatuarvostelu eli korkataan siis junnut ja Nerolle toivottavasti saataisiin se harrasteH (epätodennäköistä, kun vedin sen kaljuksi nyt, eikä turkki todellakaan ehdi kasvamaan, mutta so what).

Ollaan aksattukin treenien lisäksi pikkujoulu epiksissä. Sora pääsi putkiluokkailemaan ja hienosti putkeilikin! Suoraviivaisella radalla, jossa vain putkia ja hyppyjä ilman rimoja aika 27 sekuntia ja pienten voitto. Oli muuten hauskaa.
Nerolla ei sujunut yhtään. En tiedä, mistä se kerää ne paineet tai jotkin, jotka sekoittavat sen pään, mutta jostain ne tulevat. Ehkä minä itse käyttäydyn erilailla, rutiinit eivät ole samat, jotain. Mutta pieleen menee ja pahasti. Jokaisissa epiksissä ongelma vaan pahenee. Että hyvin menee, ei olla päästy edes kisaamaan ja kärsitään jostain kisafunkista.

Muuten meijän aksailu sujuu kivasti. Pystytään kokeilemaan koko ajan vaikeampia juttuja treeneissä ja onnistumisprosentti kasvaa. Tällä hetkellä kaikki muut esteet paitsi keinu alkavat olla hallussa. Keinu onkin sitten isompi ongelma, nimittäin Nero vihaan sitä. Ei tykkää, pelottaa, ei tahdo. Hyviä keinu vinkkejä otetaan erittäin kiitollisina vastaan!!!

Tästä jatketaan eteen päin. Soralle olisi jotain ohjattua kiva löytää, mutta ei oikein tahdo olla mitään kivoja kursseja sopivan matkan päässä. Tämän viikon perjantain mennään mätsäriin molempien kanssa, jos vaikka Nerokin pysyisi siellä Turussa kehässä :D

Loppuun vielä kuukauden vanha kuva Sorasta, mutta ei nyt ole uudempaa saatavilla.

Jos vaik lumi sulais ja tulis valosaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti