lauantai 16. kesäkuuta 2012

PU1 ja BIS4!

Tänään oltiin siis mätsärissä Koirakeitaalla. Ensimmäisenä luokkana oli arat koirat. Luokassa oli kymmenen koiraa ja me oltiin Neron kanssa kolmannessa ryhmässä. Koirat jaettiin siis kolmeen ryhmään ja tuomarin kanssa sovittiin, mitä koiralle tehdään. Nero oli selvästi jännittynyt, mutta nätisti pysyi vierellä. Alkoi tosin tarjota erilaisia temppuja saadakseen namin. Kävi maate, istui, tuli viereen jne. Joku ei ole muistanut opettaa sitä seisomaan... Nero ei tykännyt tuomarista, eikö toisista koirista. Jouduttiin juosta ensimmäisenä ja tyhmät koirat oli takana tekemässä kaikkea pelottavaa. Tuomarilta sentään haki namia kädestä, tosin ei antanut tuomarin edes kunnolla silittää. Lopuksi otettiin kaikki koirat kehään ja Nero meni lukkoon, mutta sain onneksi hirmuisilla kehuilla palautumaan ja uudestaan namia naamaan. Oltiin sitten ilmeisesti yhdeksänsiä, mutta olihan kokemus. Näin jälkeen päin ajateltuna olisi kannattanut ottaa se lelu sinne kehään ja palkata ja innostaa sillä.

Vähän seuraamiselta vaikuttaa meidän kehäravi :D


Arkojen koirien jälkeen vuorossa olivat pennut 3-6kk. Me oltiin Soran kanssa heti ensimmäisessä parissa ja Sora oli huisin hieno. Tosi nätisti antoi tuomarin tutkia pöydällä, vaikkei pöydällä olekaan oikeastaan seissyt. Kipitti myös iloisesti vieressä, kun juostiin. Saatiin punainen nauha ja olin jo siitä ihan innoissani.

Sai koskea.


Sitten alkoikin punaisten kehän odottelu. Välissä leikittiin 8 kuukautta vanhan oikein nätin koiraneidin kanssa. Ehkäpä siinä yksi syy, miksi punaisten kehässä oli iloinen ja reipas pikku pentu. Minua vähän jänniti ensin, mutta sitten päätin, ettei mitään väliä monensia ollaan. Sora juoksi taas nätisti, mitä nyt vähän säikkyi haukkuvia koiria. Oltiin kuitenkin punaisen kehän ensimmäisiä! Minä olin ihan innoissani. Siihen asti, että järjestävät sanoivat, että BIS-kehään pitää jäädä.



:D


Sitä sitten odoteltiin pitkään. Sora pääsi autoon huilaamaan hetkeksi ja käytiin Neron kanssa kävelyllä. Sitten Nero takaisin autoon ja Sora syliin nukkumaan. Siinä se koisikin puolisen tuntia, kunnes 6-12kk pentujen luokka oli ohi. Lopulta BIS-kehä alkoi ja Soraa väsytti, eikä voinut vähempää kiinnostaa. Haukkuvat koirat olivat pelottavia, namit eivät kelvanneet, eikä muutenkaan ollut yhtään kivaa. Mutta oltiin sitten viidestä kehässä olijasta neljänsiä. Eli tuloksina PU1 ja BIS4. Ei olisi paljon paremmin voinut alkaa meidän tuleva mätsäri/näyttelyura.

20 € lahjakortti Koirakeitaalle, kaksi pussia nameja, aktivointilelu, luu, pokaalit ja ruusukkeet, kismetti ja vanhentunut säkki jättipentujen ruokaa :D + Maailman Söpöin Pentu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti