lauantai 16. kesäkuuta 2012

Neron vuoro

Tänään piti sitten keksiä jotain kivaa Nerolle. Joten suunnattiin Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella järjestettyihin epiksiin. Siellä oli mölleille hyppyrata, joten ajattelin, että kyllä me klaarataan. Paikalle kun päästiin olo parani vielä, sillä radalla ei ollut pussia. Lämmittely alueella oli yksi putki, jota koitettiin, eikä mitään ongelmia (thank god!)

Mediluokassa oli kolme koirakkoa ja me oltiin viimeisinä vuorossa. Rataan tutustuttiin samaan aikaan minien kanssa ja oli onneksi niin helppo rata, että minäkin opin. Meillä rimat oli 30 cm korkeudella, mikä oli oikein hyvä juttu. Radalla oli aitoja, kolme putkea ja pituus, joka oli meille uusi este. Nero kuitenkin hyppäsi yli, kun ohjasin siitä ja kajautin este, joten eipä ongelmaa. Rata oli 90 metriä pitkä, eikä mölleillä ollut ihanneaikaa.


Paintversio radasta

Viidenteen esteeseen asti oli helppoa. Kuudennelta onnistuin vetämään Neron melkein ohi esteen, mutta sain pysäytettyä ennen ja hyppäsi nätisti. Seiskaa ennen hieno piruetti ja koira yli esteen, kasin yli en saanut takaisin päin vetämällä, vaan piti käydä ohjaamassa hypyn puolelta. Putkeen meni nätisti, samoin kymppi esteen. Yksitoista oli pituus, jota siis vähän mietti, mutta hyppäsi kuitenkin. Kahdentoista jälkeen juoksin eteen, kun en luottanut, että menee "väärältä puolelta" putkeen. Siinä sähläsin hienosti. Sitten viimeiselle esteelle otettiin juoksukilpailu ja oltiin maalissa nollatuloksella ajassa 30 sekuntia! Voitettiin koko luokka, koska tehtiin ainoa nollatulos.







Nyt ollaan siis saatu meidän agiura käyntiin ja hauskaa oli. Mulla on kyllä hienot pojat, kun pärjää niin hyvin heti alusta asti! ♥ Toivottavasti harrastukset jatkuvat samaan malliin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti