tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannus ja pentu 15 vko

Sora on 15 viikkoa ja painaa 4,22 kiloa.




Juhannus vietettiin mökillä ja kaikki koirat oli kyllä niin onnellisia. Saivat juosta, hyppiä, uida ja olla ulkona niin paljon kuin ikinä tahtoivat. Tosin Nallen uimista oli pakko välillä rajoittaa. Vesi oli mukavan lämmin 15 astetta, joten ei sen voinut antaa koko aikaa siellä polskia. Ensimmäistä kertaa täytyi laittaa portit laiturille, ettei koira ole koko ajan vedessä. Nero otti uimisen vähän rauhallisemmin. Kävi välillä uiskentelemassa, muttei mitenkään älyttömästi. Sorakin pääsi koittamaan uimista ja sähläyksen ja logistiikan riemuvoiton takia ui suoraan laiturin alle. Olikin sitten enemmän tekemistä saada se sieltä pois. Mutta osasi uida ja ui kovaa.


Nalle hyppi laiturilta veteen

Vesi oli ihan tajuttoman korkealla tänä vuonna

Kivaa!

Sora kattoo, että mitä te teette

Sora pääsi myös veneilemään moottoriveneeseen. Vähän oli kylmä ilma veneillä, eikä Sora nyt välttämättä rakastanut kyydissä olemista, muttei se kyllä pelännytkään. Nallen toinen lempiharrastus uimisen lisäksi on veneily, joten se pääsi pyörimään ympyrää Jannen kyytiin. Ja kivaa oli.

Välillä oli pakko sulkea portti

Vesikoiria


Meidän mökki on rinteessä ja pusikkoa ja kiviä riittää. Oli niin kivaa katsoa, kuinka Sora tasapainoili ja loikki menemään Neron ja Nallen perässä. Mielessä vaan vilisi, kuinka sen lihakset, koordinaatio ja tasapaino kehittyvät. Jes! Pitäisi varmaan mennä koko kesäksi mökille ja tulla pois harrastuksiin sopivan junnukoiran kanssa. :D

Soran eka oikea uimakerta



Takaisin tultiin sunnuntaina ja onnistuttiin onneksi välttämään suurimmat ruuhkat, mutta. Autosta meni akun laturi rikki ja jäätiin bussipysäkille jumiin yli sadan kilometrin päästä kotoa. Minä ajoin, Ruusu, Janne ja kaikki koirat olivat kyydissä. Onneksi kummitäti oli kotona ja tuli hakemaan meidät. Täytyy sanoa, että välillä sitä saa olla ylpeä arjen asioista, joissa koirat pärjäävät. Kaikki kolme odottivat ihan superhienosti paikallaan olleessa sammuneessa autossa puolitoista tuntia, eikä auton vaihdoskaan hetkauttanut mitenkään.

1 kommentti:

  1. Oiii! Se on ihan hiirulaisen kokonen verrattuna tohon meiän jättiin :D

    VastaaPoista