maanantai 21. toukokuuta 2012

Viikonloppu toisessa kodissa

Me mentiin Soran kanssa viikonlopuksi toiseen kotiin. Oikeasti oli tarkoitus olla vain lauantaina katsomassa Suomen peliä, mutta meillä oli niin kivaa, että päätettiin sitten jäädä yöksi. Nero ja Sora leikki melkein kaiken Soran hereilläoloajan. Nero leikkii sen kanssa niin nätisti.


"Miks toi riiviö on mukana?"
Sora käyttäyty todella nätisti. Tai no, onhan se vähän riiviö, mutta muuten. Sille tekee ihan älyttömän hyvää päästä leikkimään koirien kanssa. Välillä kotona huomaa, että nyt olisi hyvä hetki taas leikkiä vauhdikkaasti jahtausleikkejä. Nerolle tekee myös hyvää päästä leikkimään koirien kanssa. Se on välillä vähän epävarma vieraitten koirien seurassa ja Nallen kanssa ne lähinnä painii aina joskus. Nero on niin innoissaan Sorasta ja mä olen niin ylpeä mun Nero kakarasta.
Sora on kyllä niin reipas ja rohkea pentu. Tutustuttiin imuriin ja ruohonleikkuriin eikä sitä haitannut ollenkaan. Mummikin kävi kylässä pentua katsomassa ja ihmiset on edelleen parhaita. Ehkä Neron jälkeen.

"Apua, piraija!"

"Saan kiinni!"









Sora nukkui oikein hienosti sekä yöllä että päivällä. Ei mitään ongelmia. Ainoa ongelma mikä me kehitettiin oli, että 80cm leveälle patjalle ei oikein mahtunut minä, Sora ja Neron pää. Mutta selvittiin kuitenkin yöstä ja Sora oli käynyt pisalla paperilla! Kotonakin on vähän vaikeaa osua paperille, mutta ilmeisesti se on vähän vieraskorea.

Söpsis ♥


Neron kanssa otettiin viikonlopun hommaksi opetella keppejä. Aurauskepit on oikein kätevä apukeino ja löydettiin ihan loistava opetustapa. Eli tavallaan avattiin ne kepit, niin että aluksi Neron ei tarvinnut pujotella ollenkaan, kunhan juoksi läpi. Tällä tekniikalla on ihan nimikin, mutten nyt muista tai jaksa ettiä, että mikä se on. Nero hokasi nopeasti ja kun vähitellen pienennettiin kujaa, siitä oikein näki kuinka aivoit raksuttivat. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että kepit ovat suorassa linjassa, mutta kallellaan. Ainakin nyt toimi ihan mahtavasti, täytyy sitten katsoa taas myöhemmin uudestaan.



Kepit


Sorakin osallistuu meidän agiharjoituksiin


Ensi viikolla ohjelmassa on maanantaina pidetään varmaan tavallaan lepopäivä. Yritetään ehkä päästä Soran kanssa vähän pidemmälle hihnassa ja jos vaikka istumista alettaisiin harjoittelemaan.
Tiistaina minulla on Euroliigapelit, joten Sora pääse Ruusun kanssa tutustumaan jalkapallokenttään ja näkemään paljon lapsia.
Keskiviikkona Neron kanssa agility, ja Sora jää toiseen kotiin hoitoon.
Torstaina minulla on valmennus (valmennan jalkapallossa tyttöjä) ja Sora toivottavasti pääsee mukaan kevythäkkiin kentän laidalle, jos sujuu häkkiin totuttaminen.
Perjantaina on oma peli, joten Sora menee vähän pidemmäksi aikaa yksin hoitoon toiseen kotiin.
Viikonlopuksi ei ole kai vielä mitään ohjelmaa, mutta jos päästäisiin tekemään vähän sukulaisvierailuja, niin olisi melkoisen bueno. Koiria kun piisaa melkein joka talossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti