torstai 17. toukokuuta 2012

Agia ja kyläilyä

Meidän agility meni ihan superisti. Tällä kertaa tehtiin samoja esteitä kuin viimeksi ja uutena esteenä otettiin pöytä. Oli muuten kivaa, kun oli koira joka tekee niin kuin sanotaan ja tekee sen vauhdilla. Nero osasi odottaa vuoroaan ihan älyttömän nätisti. Se oli lipputangossa kiinni, kun siirreltiin esteitä ja olin melkein jopa yllättynyt kuinka hieno se oli.

Tehtiin ensiksi keppejä. Siinä tulee olemaan kyllä paljon työtä. Yritin ensin kohdekepin kanssa, mutta se ei ole vielä tarpeeksi hyvin sisäistetty, että siitä olisi tullut mitään. Täytyy harjoitella enemmän. Tein pari kertaa itsenäisesti lelun kanssa palkaten ja kyllähän se niistä väleistä menee. Sen lelun perässä. Lähinnä se on sellaista päätöntä säntäämistä. Pitää väsätä aurauskepeistä jonkinlaiset kepit omaan pihaan, jotta päästään harjoittelemaan.

Sitten tehtiin aitoja ja Nero tykkää siitä ihan älyttömästi. Tehtiin etupalkalla, eli vietiin patukka ensin yhdessä esteen taakse ja sitten koira vaan hyppäämään oikeasta suunnasta patukan luo. Tehtiin kahden esteen sarjaa ja meni tosi hyvin. Nero oli ihan loistava, minä vaan onnistuin sen kerran vetämään käden liikkeellä luokse kahden hypyn välissä. Arvasin, että vaikeinta tässä tulee olemaan minun osuuteni.

Putki, joka oli viime kerralla vaikea, oli nyt superhauska. Nero oli siellä putkessa ennen kuin ehdin mitään sanomaan ja meni vauhdilla. Tehtiin vähän pitempääkin putkea itsenäisesti ja hauskaa oli. Putki oli niin kiva, että kun olin palkannut lelulla, se piti viedä sinne putkeen ja jäädä sinne. Mutta ihan loistavaa, että Nero oli niin innoissaan.

Pöytä oli oikeastaan helppo. Sain Neron ohjattua kädellä pöydälle ja sitten vain paikka. Ja paljon nameja pöydällä (olin ihan yllättynyt että ne namit kelpasivat!) Käskyksi tuli pöytä ja vaikkei tehty kuin pari toistoa, ei lopuksi tarvinnut sanoa kuin pöytä ja Nero jäi sinne pöydälle vapautukseen asti. Vielä jos opettaisi sen laskemaan itse viiteen...

Sora oli agilityn ajan hoidossa kotona. Nero oli ihan innoissaan Sorasta ja olisi halunnut vain leikkiä. Nalleakin kiinnosti ja kaikki meni ihan loistavasti. Soraa ei pelottanut ollenkaan. Minun ja Neron poissaoloaikakin oli mennyt ilmeisen hyvin. Nalle oli osoittanut olevansa pomo ja Sora oli nukkunutkin hetken. Eikä yksiäkään pissoja ollut tullut sisälle!

Tänään mennään kotiin katsomaan lätkää ja kuvia tulee sitten myöhemmin, ne ovat Ruusun kamerassa. Mutta ihan loistavasti lähti tämä ystävyys käyntiin, toivottavasti jatkuu samalla lailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti