maanantai 14. toukokuuta 2012

Sora!

Eilen haettiin Sora kotiin! Täytyy sanoa, että oliko ehkä helpoin automatka ikinä. Neron kun hain, se huusi ja itki ja rimpuili. Sora nukahti syliin, jolloin laitoin sen lattialle omaan petiin, missä sitten nukkuin koko matkan. On oikein rohkea kaveri. On jo tutustunut koko taloon ja lähinnä nukkui koko eilisen päivän. Se on niin ihana!


Hassusti hävinnyt kuvassa oikean kyljen marmorointi



Tänään herättiin ihan liian aikaisin ja ollaan jo molemmat nukuttu päikkäritkin. Minun pieni pidättyväinen shetlantilainen juoksee ihan innoissaan tervehtimään ihmisiä ja awws. Mikään ei ole ollut vielä pelottavaa. Yökin meni ihan loistavasti, minä en ainakaan herännyt kertaakaan ja lattia oli säilynyt siistinä.



Pennut kehittyy ihan älyttömän nopeasti. Nero tuli kotiin kahdeksan viikon ja yhden päivän ikäisenä. Sora on huomenna jo yhdeksän viikkoa. Ja Nalle nyt tuli säälittävänä kuuden viikon ja viiden päivän ikäisenä rääpäleenä. Sora on huomattavasti rauhallisempi ja rohkeampi tämän muutoksen suhteen. Ihan jotenkin yllätti, että kuinka hyvin on alkanut. Ei ole kitissyt turhia ja on ottanut kaikki todella tyynesti. Ja ruoka maistuu! Eipä olekaan ennen ollut ahnetta koiraa. Olisi ihan jees pystyä palkkaamaan ruuallakin vaihteeksi.


Kun antaa koiralle kaksi petiä, mitä voi odottaa :D

3 kommenttia:

  1. Laaban-veljeltä Espoosta terkkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja takaisin myös! Kiva kun kommentoit, blogi seuraukseen. :)

      Poista
    2. Tinkaltakin terkkuja :) ! Molemmille, Soralle ja Laabanille!

      Poista