keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sora 9 viikkoa

Sora täytti eilen yhdeksän viikkoa. Painoa on 2,58kg (matkalaukkuvaaka on hyvä.)



On se nyt ainakin yritys :D

Sora on kyllä ihan erilainen pentu kuin Nero oli. Nero oli tosi arka ihmisiä kohtaan, meni aina sängyn alle piiloon eikä muutenkaan todellakaan ottanut mitään kontaktia vieraisiin. Sora taas juoksee ulkona kaikkien perään ja on ihan innoissaan, kun näkee ihmisiä. Täytyy alkaa oikeasti pitämään sitä hihnassa siihen asti, että se tulee luokse kun sitä huutaa. Tällä hetkellä tulee sitten, kun on vähän käynyt katsomassa.

Sora on muutenkin tosi rohkea. Meidän kerrostalossa alkoi maanantaina sokkelin korjaus. Eilen työmaa oli jo siirtynyt meidän parvekkeen alle, sieltä kuuluu piippausta ja ryminää ja huutoja ja vaikka mitä. Mutta Sorapa nukkui niin, että mulla oli parvekkeen ovi auki. Ihan loistavaa! Sitä ei pelottanut eikä oikeastaan edes häirinnyt ollenkaan ne äänet.


Naksuttelin eilen Soralle vähän. Lähinnä ehdollistin, mutta otettiin jo vähän kontaktia. Hassua aloittaa noin pienen pennun kanssa, Nerolle aloin naksuttamaan vasta kun se oli yhdeksän kuukautta.

Tänään on toinen kerta Neron agilitya. Naksuttelin Nerolle kohdekepin viime viikonloppun ja hyvin tajusi. Katsotaan, saadaanko sillä pujoteltua jo tänään, vai mitä tehdään. Tietysti kurssiohjaajakin on saattanut keksiä jotain kivaa.

Sora tapaa tänään Neron ja Nallen ensimmäistä kertaa. Nero ei siis asu minun luona, vaan vanhempien. Katsotaa,. josko se sieltä muuttaisi jossain vaiheessa tänne. Sillä oli pientä eroahdistusta ja kun kaikille oli helpompaa (varsinkin koiralle) että se jatkaa kotona asumista, joten tehtiin sitten niin. Mutta siis tänään haen Neron agilityyn ja ajattelin ottaa Soran mukaan. Vähän autoilua ja pääsee näkemään koiria. Toivottavasti tulevat hyvin juttuun. Sitten Ruusu tuleekin hoitamaan Soraa agin ajaksi ja me liidellään ja leikitään Neron kanssa. Huomenna raporttia ensimmäisestä tapaamisesta ja agilitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti