torstai 31. toukokuuta 2012

Leikkitunnilla

Oltiin tänään Soran kanssa pikkupentujen leikkitunnilla Koirakoulu Välkyssä. Pentuja ei ollut Soran lisäksi kuin yksi, mäyräkoirapoika Lex. Lisävahvistuksena oli kuitenkin päälle vuoden ikäinen griffoni Kasmir. Pojat tunsivat toisensa jo ennestään (kuten myös niiden nuoret omistajat) ja aloittivat heti hervottoman painin. Soraa vähän jännitti uusi paikka ja uudet hajut ja Kasmirin räväkät otteet. Alku meni siihen, että Sora vähän nuuskutti ja kiipeili kaikkien ihmisten sylissä (jes!) ja piileskeli tuolien alla. Loppua kohden rentoutui selvästi ja varsinkin Lexin kanssa saivat kivoja leikkejä pystyyn. Varmasti mennään uudestaankin ja monta kertaa.

Leikkitunnilta jatkettiin autolla matkaa pitämään tytöille jalkapallotreenejä ja Sora odotti kevythäkissä kentänlaidalla. Annoin sille ruuan ja pari luuta häkkiin. Kaikki ruoka oli hävinnyt treenien loppuun mennessä ja kaiken kaikkiaan Sora oli häkissä todella rauhallinen. Treenien lopussa nukkui oikein tyytyväisenä siellä. Ihan mahtavaa, että osaa rauhoittua, kun minä huutelen ohjeita muutaman kymmenen metrin päässä. Kentältä käveltiin kotiin metsän läpi ja täytyy sanoa, että kevythäkit on yllättävän painavia. Sora käveli oikein nätisti ja hienosti tajusi, kun tultiin oman kerrostalon nurkille. Nyt onkin ollut väsynyt poika kotona.

Viikonloppu onkin sitten yhtä juhlaa, kun pikkuveli pääsee ylioppilaaksi ja pikkusisko päättää peruskoulun. Sora tulee näkemään hirveästi uusia ihmisiä, joten loistavaa sosiaalistamista. Huomenna varmaan mennään jo kotiin auttamaan järjestelyissä (tai ainakin häiritsemään koiria, että äiti ja iskä saa siivottua..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti