maanantai 6. lokakuuta 2014

Kun jotain loksahtaa kohdalleen

Tänään käytiin tekemässä niin supermahtava keppitreeni, että päätin ilmottautua kisoihin 18.10 meidän vanhalle treenihallille! Otetaan vaan hyppyrata, niin on sitten kuukausi aikaa vielä treenata kontakteja. Olin muutenkin ajatellut käydä mittauttamassa Soran ja ostamassa kisakirjan, joten voidaan sitten hyvin samalla startata kerran :D


Tehtiin siis tällaisella pohjalla keppejä. Ensin tehtiin ihan vaan kepit molempiin suuntiin ja vitsi kun oli hyvät! Kun itse olin keppien vasemmalla puolella, laitoin ensimmäiseen väliin ohjurit, jotta Sora varmasti osuu oikeaan väliin. Ja sehän teki hienosti. Lisättiin sitten heti vauhtia ja tehtiin putken kautta kepit. Sora juoksi täysiä ja oikeaan väliin ja kepitteli hyvällä rytmillä loppuun asti. Toisesta suunnasta eli vaikeammalta puolelta tehtiin ton hypyn kautta ja edelleen ohjureiden kanssa. Eikä siinäkään mitään ongelmaa. Sopuli haki erittäin varmasti ensimmäiseen väliin ja pujotteli hyvin. Tehtiin myös okseri pariin kertaan, koska ei olla ikinä sitä tehty eikä ongelmaa.
Agility on aika kiva laji, kun onnistuu!

Tehtiin myös aalle toistoja. Parempia kuin edellisellä kerralla. Voi johtua osittain myös vauhdin paranemisesta, mutta eiköhän siellä muutenkin jonkun näköistä kehitystä tapahdu. Kolmas toisto peräkkäin ilman pumpperia oli liikaa ja jäi vajaaksi. Pitäisi muistaa tehdä edelleen vähemmän niitä suorituksia. Aa on kuitenkin rankka este.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti