maanantai 13. lokakuuta 2014

Kepitkepitkepit

Tänään agilityssa tehtiin taas vaihteeksi keppejä ja aata. Aalla aloitettiin pumpperin kanssa ja kaikki suoritukset ensimmäistä lukuunottamatta hyviä. Uskalsin jopa poistaa pumpin ja kaikki osui myös sen jälkeen. Ihan mahtavaa! Tehtiin aata myös radan osana ja ihan yhtä hyviä osumia. Pikkuisen jää ehkä turhan ylös, mutta osuu kuitenkin selkeästi kontaktialueelle, mikä on tärkeintä. Ei voi tuomarit noin hyviä osumia olla näkemättä ;)



Keppejä tehtiin vauhdin kanssa ja vähän helpommista kulmista kuin viimeksi. Helpommat kulmat vaan osoittautuivat vaikeammiksi kuin vaikeat. Sora olisi kovasti halunnut lähteä pujottelemaan alkuun keppien vasemmalta puolelta. Onneksi on kuitenkin sen verran fiksu koira, ettei ihan hirveän kauaa jatkanut, kun palkkaa ei tippunut. Kisoja ajatellen kepit eivät ole satavarmat, mutta ihan kelvolliset. Treeniätreeniä!

Sora on palautunut luonnetestistä ainakin näillä näkymin hyvin. Väsynythän tuo on, mutta ollaan treenattu myös 2on2offia aamuruualla. Aamulenkillä oli rähissyt mustalle labbikselle jo kauempaa, mikä saattaa mennä osittain testin piikkiin. Minun kanssa lenkillä ei kuitenkaan mitään ongelmaa. Hieno Sopulimies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti