lauantai 18. lokakuuta 2014

Hylly kerätty ja siihen sitten seuraavaksi tuloksia päälle

Sora on virallisesti medi ja ensimmäinen startti takana. Ei sujunut niin hyvin kuin olisi voinut, mutta tulipahan käytyä. Sora piti tosiaan mitata ja kilpailukirja virallistaa, joten meidän lämmittelykin meni ihan sekaisin. Tehtiin kolme eri lämppää, jotka oli kaikki huonoja ja eri pituisia räpellyksiä :D Aikataulut oli vähän myöhässä, joten ehdin hyvin katsella maksien radan, joka oli siis sama kuin medeillä. En tykännyt radasta. Kivan haastava, mutta aika monta kohtaa, jossa olisi voinut miettiä turvallisuus asioita vähän paremmin. Ja keppien sisäänmenokulma oli ehkä vähän hankala.



Mentiin radalle ihan kivalla fiiliksellä. Mutta Sora hyppäsi renkaan sivusta ja rengas hajosi. Sora jäi vähän tuijottelemaan taakse päin, mutta itse varmaan säikähdin pahemmin ja pelkäsin sen saaneen traumoja ja ettei se enää ikinä aksaa ja että seuraavaksi sillä on jotain vikaa jossain. Omat pasmat tosiaan meni vähän sekaisin, mutta jatkettiin silti rataa, joskin huonolla ohjauksella. Sora haki superisti kepeille ja teki hienosti loppuun asti, tosin vauhti olisi voinut olla parempi. 15 hypyltä työnsin Soran itse ohi, kun olin niin varma, että kyllä se sen hakee. (Ja aikaisemmin olin nähnyt, kun maksit meni joka toinen siitä samasta hypystä ohi.) Tuloksena siis hylkäys.




Radalla fiilis oli ihan paska. Tuntui ettei mikään toiminut ja muutenkin plääh. Videolta katsottuna tekeminen ei ole kuitenkaan yhtään niin pahan näköistä. Sora on hidas ja itse ohjaan erittäin huonosti, mutta ei se nyt mikään järkyttävä katastrofi ole. Päästiin maaliin melkein kaikkien esteiden kautta ja tästä on hyvä jatkaa! Hallilla oli ylimääräinen rengas sivussa, joten käytiin muutaman kerran tekemässä se, ettei Soralle vaan jää mitään traumoja. Ei se tainnut edes muistaa renkaalla tapahtuneen mitään.



Hirveästi löytyi hyvää ensimmäiseksi kisaksi. Ja tästä on helppo parantaa. Seuraavaan starttiin tavoite on saada tulos! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti