maanantai 6. lokakuuta 2014

2on2off

Vaikka koko viikonloppu on mennyt peittojen alla niistäessä ja kaikkea rasitusta vältellessä, täytyi hallille kuitenkin tänään illalla lähteä. Jos alkulämppälenkki sattuu vaan vähän keuhkoihin, niin se ei varmaan haittaa? Mentiin tekemään ihan vaan kontakteja, joten suunnitelmissa oli jättää juoksuaskeleet ottamatta.

Projekti 2on2off puomille on nyt vaiheessa, siirretään asento puomille. Kotona menee eri alustoilla hyvin ja asento löytyy koko ajan nopeammin ja nopeammin. Sora on myös äkännyt asennon suunnan olevan eteenpäin kun esimerkiksi Nero ei tainnut koskaan tehdä 2o2ota pois päin minusta. Käskyyn ehdollistaminen on vielä pahasti kesken, mutten oikein ole vielä päättänyt haluanko siihen käskyä ollenkaan?

Ensimmäistä kertaa tehtiin tänään siis kontakteja oikealla puomilla. Asento löytyi erittäin hyvin, jos Sora sai itse juosta puomille. Heti jos nostin sen valmiiksi alastulolle, sheltin pää raksutti paljon pidempään. Pari kertaa juoksi suoraan läpi etupalkalle, mutta mites muutenkaan, kun ennen tehtiin samalla perjaatteella juoksukontakteja. On muuten vaikea laji tämä kontakti homma.

Saatiin kuitenkin ihan hyviä suorituksia, jotka paranivat koko ajan ja Sopuli sai syötyä iltasafkansa, joten ihan hukkaan ei treeni ainakaan mennyt. Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Seuraavaksi aletaan tekemään kotona 2on2offia pidemmällä lankulla niin, että nostan Soran "alastulolle". Josko siitä saataisiin sitten helposti vietyä hommaa jälleen eteenpäin.


Toisena ratana oli tänään tällainen pätkä. Tällä radalla jouduin vähän huijaamaan ja otin ensimmäisellä toistolla kaksi juoksuaskelta, mutta palasin onneksi samantien ruotuun. Sora haki takaakierrot aivan sairaan hyvin! Putkiin mentiin myös erinoimaisesti pienen alkukankeuden jälkeen. Oli tosin ohjaajan tyhmyyttäki tehdä tossa kohtaa putkijarru, kun itse en edes liikkunut. Hauskan simppeli pätkä, joka sopi hyvin aivojumpan vastakohdaksi.

Toivon mukaan paranen nopeasti ja huomenna mennään taas tekemään kontakteja ja keppejä. Tässä on vielä 10 päivää hallialeja jäljellä, joten josko muutaman kerran edes ehtisi käymään itsenäisestikin. Paljon on vielä työtä, vaikka hyvältähän tää vaikuttaa.

Kalenteri on täyttynyt muutamalla koulutuksella, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti