torstai 17. heinäkuuta 2014

Mökkeillen

Viikonlopuksi lähdettiin Soran ja äitinkin kanssa mökille missä muu perhe oli. Oli suhteellisen iloista koiraa kaikin osapuolin, kun saatiin lauma kasaan. Perrot oli kuulemma vaan uinu koko viikon. Leikki meni niin, että Nero haukahti Nallelle: hyppää veteen. Nalle teki työtä käskettyä ja Nero heitti itelleen pallon veteen ja haki sen. Tätä oli sitten jatkunut ilmeisesti ihan omiksi tarpeikseen. Nerppa myös haki palloa vedestä ja jos Nalle sattui saamaan sen, haukahti Nero taas, jolloin Nalle meni uimaan :D Pieniä söpöjä tonttuja perroja ♥





Mökille tulivat myös isän veli perheineen. Yhteensä meitä oli siis yhdeksän ihmistä ja viisi koiraa. Suhteellisen hyvin meni, vaikkakaan Ruffe ei yhtään tykkää Nerosta. Yksi pieni kähinä saatiin aikaiseksi, mutta koirat eivät edes koskeneet toisiinsa. Muuten pientä murinaa kuului, muttei mitään vakavaa.

Ruffe, Mimosa, Sora ja Nero. Nalle oli sitä mieltä ettei se ala mihinkää luokkakuviin :D
Nero oli hoitanut itse myös kynsientrimmaamisen, kun uimareitti on tällainen


Aktiviteetit koostui koirien osalta lähinnä uimisesta ja yleisestä mökkihengailusta. Sora kävi myös uimassa, avustettuna tosin. Eikä lähtenyt enää edes niin pahasti karkuun rannassa, joten ehkä se vielä joskus ui edes vähän enemmän vapaaehtoisesti. Nepsuli oli uinut niin paljon jo viikolla, että on laihtunut suhteellisen paljon. Sama meno jatkui viikonloppuna. Käytiin myös Palvipäivillä Korpilahden satamassa, jonne veneilee pari minuuttia meidän mökiltä. Otin sekä Neron että Soran mukaan ja oli ne hienosti! Jossain kohtaa oon selvästi tehnyt edes jotain oikein :) Ei välittänyt mistään vaikka oli väkeä kuin pipoa ja joka paikassa tuoksui ruoka. Nerolle helpotus tuli varsinkin, kun pääsi käymään uimassa.

 


Itse ehdin lukemaan kirjan, joka on pitänyt lukea jo monta kuukautta. Lisäksi kehitettiin uusi vesileikki. Meidän mökki on tosiaan Päijänteen rannassa ja siellä on moottorivene. Joskus vuosia sitten vedettiin pulkkaa veneen perässä, mutta nyt hankittiin oikea veneen perässä vedettävä lelu. Siinä tosiaan maataan päällä ja roikutaan kahvoissa mukana. Aivan sairaan hauskaa ja rankkaa! Kolme lyhyttä pätkää viikonlopun aikana ja maanantaina oli kipeenä koko kropan lihakset.



Nyt viikolla ollaan vaan lepäilty ja ehkä ens viikonlopuksi lähdetään uudestaan mökille. Tai ainakin lähetän koirat sinne, jos joku vaan lähtee :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti