sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sora Jenna Caloanderin koulutuksessa

Tänään otettiin Soran kanssa osaa Etelä-Suomen Shelttien järjestämään Jenna Caloanderin agilitykoulutukseen. Lisää näitä! Viiden koirakon ryhmä ja kaksi tuntia aikaa riitti ainakin Soralle vallan hyvin, on ollut suhteellisen rauhallinen poika. Se on lähinnä ryöminyt paikasta toiseen ja kaatunut taas nukkumaan. Tehokasta väsytystä.


Tehtiin tällaista rataa. Soran kanssa päästiin esteelle 14 pätkissä tehden. Opeteltiin myös sellainen uusi asia kuin putkijarru, jonka Sopuliitti oppi neljällä toistolla. Muutenkin meni oikein kivasti. Takaakierroista saatiin kehuja ja nehän me ollaan Soran kanssa opeteltu aikalailla ensimmäisenä. Kiitos Ellan kuvauspalvelun sain vihdoin myös Soran treeneistä kuvia ja vielä huippulaadulla!

Video näkyy täältä!

Jennan koulukseen mennään sitten uudestaan maaliskuun lopulla. Luultavasti Sora pääse sinnekin, koska Jenna on nyt nähnyt Soran kertaalleen ja tietää vähän miltä meno näyttää.

Saatiin lainaan kotiin kujakepit ja nyt ollaankin suhteellisen ahkerasti niitä tehty. Tässä vaiheessa Sora osaa juosta kujan välistä, kun se on jotakuinkin Sora levyinen. Eli paljon on vielä duunia, mutta eiköhän se siitä. Neron kanssa on harjoiteltu itsenäisempää pujottelua. Viime kerralla sain jo lähetetty reilun viiden metrin päästä sekä umpi- että avokulmaan ja pystyin ottamaan vielä lisää etäisyyttä. Lisäksi kokeiltiin niin, että lähdin itse peruuttamaan ja Nero kepitteli eteenpäin. Oli kyllä aivan superkoira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti