tiistai 28. tammikuuta 2014

Sopulointia

Eilen Sora pääsi yksin aksaamaan, koska Nero venytteli omituisesti. Nero venyttelee muutenkin todella paljon, mutta toi oli tosi omituista. Se vaan jäi paikoilleen venytysasentoihin ties kuinka pitkäksi aikaa ja oli jotenkin vaisu. Kävin kokeilemassa pienen kävelyn ja se liikkui ihan normaalisti, mutta päätin silti jättää sen kotiin. Oli muuten helppoa, kun oli vain yksi koira mukana treeneissä! :D Ihan kivaa vaihtelua.




Tehtiin tällaista rataa neljässä eri pätkässä. Alkuun tehtiin esteitä 1-8. Sora ei tullut kertaakaan ohi renkaasta! Mitä nyt kerran hyppäsi rengasta päin, mutta onneksi oli hajoava rengas, niin ei sattunut. Eikä edes tainnut muistaa seuraavalla kerralla hypätessään siitä..

Toinen pätkä oli esteet 7-10. Alkuun meinasin kierrättää Soran 9 aidan yli oikein siivekkeen ympäri, mutta onneksi on joku joka kertoo mitä tyhmää on tekemässä. Oli niin paljon nopeampaa kiertää toisen siivekkeen ympäri ja kääntää koira vastakäännöksellä seuraavalle esteelle. Koiran ei tarvinnut hidastaa vaan liike jatkui koko ajan. Ohjaus myös tuntui paljon sujuvammalta.

Seuraavaksi tehtiin esteitä 9-11, jotta saatiin palkattua keinulle. No Sorahan ei sitten meinannut pysyä ollenkaan keinulta. Se kävi paukuttelemassa sitä itsekseen, kun juteltiin kouluttajan kanssa ja karkaili juoksemaan keinulle. Ei ollenkaan paha ongelma. Huomattavasti kivampaa, että koira rakastaa keinua kuin pelkää sitä. Hyvin meni! Tehtiin myös niin että keinun jälkeen tuli muutama este ja sekin toimi, jeejee. Loppuun tehtiin vielä 12-14.

Saatiin kouluttajalta kommenttia, että Sora on kehittynyt nyt viime aikoina paljon. Siltä se tuntuukin. Itse olen oppinut ohjaamaan paremmin ja luotan siihen, että Sorakin osaa eikä ole enää ihan kakara (melkein 2vee...) Ensi sunnuntaina päästään Soran kanssa Jenna Caloanderin koulutukseen, en jaksa odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti