tiistai 18. helmikuuta 2014

Bad Boy

Ollaan tehty aksaa ja Nero kävi uimassa ja lauantaina hyppyteknikoimassa, mutta päälimmäisenä mielessä on nyt, että Sopuli on bad boy. En tiiä onko se nyt keksinyt oikeasti olevansa jätkä, mutta hermo siihen meinaa mennä. Sitä on tässä kiinnostanut hajut tosi paljon ja lenkillä kuljetaan joko nenä kiinni maassa tai kolmenkymmenen sentin hihnassa. Usein mun kanssa sitten siinä jälkimmäisessä vaihtoehdossa.

Viime lauantaina oltiin tosiaan Neron kanssa lähdössä Marin hyppytekniikkaprojektiryhmään ja olin Soran ja Neron kanssa metsässä kävelemässä. Molemmat koirat oli vapaana niin kuin aina. Sora on vähän itsenäisempi ulkona liikkuja kuin Nero ja huitelee toisinaan kaukanakin näköetäisyydellä, mutta tulee kyllä huudosta. No Sora sitten lähti johonkin vähän kauemmas, ja koska oli vain Nero lisäksi päätin kerrankin mennä piiloon. Nopeasti tuli meitä etsimään ja fiilis oli että jee. Liian harvoin tulee Soran kanssa mentyä piiloon jos se johonkin lähtee harhailemaan, koska yleensä on myös Nalle on mukana ja sehän ei puskaan tule.

Pari minuutti myöhemmin lähti uudestaan johonkin. Eikä tullut takaisin. Käveltiin Neron kanssa polkujen risteykseen asti, missä sitten hetken huutelin Soraa, muttei kuulunut eikä näkynyt. Kirosin suhteellisen voimakkaasti ihan ääneenkin, koska tässä vaiheessa olisi pitänyt olla jo menossa kotiin päin ja Neron kanssa autoon. Jätin sitten kylmästi jätkän metsään. Olin myös valmis hirttämään sen, tai antamaan seuraavalle joka sen nyt sattuisi löytämään tai vaikka tekemään siitä turkin.

Noin 20 minuuttia sen jälkeen kun se oli häippässyt, tuli kotiin oikein iloinen sininen. Oli pienesti itsehillinnän kanssa tekemistä, kun eniten teki mieli heittää koko koira seinään.

En tiedä mikä toinen teini-ikä/uhmaikä/perseilykausi tää on mutta sais aikas nopeesti loppua. En kestä koiraa, jota ei voi pitää vapaana, koska teen lähes kaikki lenkit metsässä. Myös aksahallilla sillä on ollut vähän keskittymisvaikeuksia. Maanantain treeneissä sitä kiinnosti huomattavasti enemmän toinen koira kuin aksaaminen. Ketuttaa.

(Nero on hieno! Se kävi tänään uimassa tuntemattomien koirien kanssa, eikä sitä pelottanut. Se jätti sekä ihmiset että koira täysin huomiotta. Lauantaina lenkkeiltiin Tepon ja Domin kanssa, eikä nekään kiinnostanut ollenkaan. Ja täysin vieraitten ihmiset kanssa oli kiva leikkiä. Superhieno mussukka ♥)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti