tiistai 4. helmikuuta 2014

Yksi väsynyt matkustaja

Eilen oli treeneissä yksi väsynyt ohjaaja, yksi väsynyt sheltti ja yksi ylikierroksilla käyvä vieteriperro. Ei ihan kauhean hyvä yhdistelmä.


Radat oli kivat ja itse asiassa olin pyytänyt noita serpentiinejä treenilistalle, mutta plaah kun ei tuntunut mikään onnistuvan. Sora oli selkeästi väsynyt sunnuntaista, eikä mikään ihmekään. Nero taas kävi suhteellisen kierroksilla ja siihen väsähtää välillä seminopeasti. Ja kun itse en osannut edes tehdä pakkovalssia niin, mitä ihmettä voi edes odottaa.

Putkiradalla Soran kanssa pakkovalssit 6 ja 11 putkeen toimi hyvin. Ohjasin molemmat koirat samanlailla, enkä ymmärrä miten Neron kanssa oli niin paljon vaikeampaa. Molemmille pitäisi vahvistaa päällejuoksuja. Se että en itse osannut ohjata edes takaakiertoa voi tietysti vähän vaikuttaa myös koirien suoritukseen. Takaakiertojen suoritusta pitää vahvistaa; se aita täytyy hypätä joka tapauksessa liikun itse mihin suuntaan tahansa. Ja itse voisi opetella ohjaamaan.

Toisella radalla tehtiin molempien koirien kanssa vain tota serpentiiniä. Tärkeätä muistaa pitää jalat eteenpäin ja ohjata koiraa lähinnä rintamasuunnan muutoksilla. Ja liikkua eteenpäin! Liian usein jäin kattelemaan, että hyvin menee ja jäin ihan liikaa jälkeen. Soran kanssa tehtiin harjoiteltiin ihan perusteita molempiin suuntiin. Loppuun Sopuli pääsi vielä keinulle ja oli niin kivaa.

Keskiviikkona Nero pääsee tuuraamaan Lotta Vuorelan treeneihin, torstaina olisi tarkoitus käydä hallilla tekemässä kontakteja, lauantaina mennään katsomaan Apassionataa ja sunnuntaina vietetään luultavasti kaksi tuntia hallilla tekemässä varmaan taas niitä kontakteja. Jos Soralle saisi vähän keppitreeniä johonkin kohtaan tungettua, niin hyvältähän tää taas näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti