torstai 16. tammikuuta 2014

Still alive!

Päätin näin uuden vuoden ja tämän hetkisen liiallisen vapaa-ajan kunniaksi elvyttää blogin lähes vuoden tauon jälkeen. Ajattelin ensin vaihtaa kokonaan osoitetta ja aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta tuumasin sen olevan liian työlästä ja jatkan suoraan tänne!

Kaikkea on tässä vuoden aikana tapahtunut ja eteenpäin ainakin joiltain osin menty koiraharrastuksen kanssa. Viime vuonna latelin pöytään erittäin kunnianhimoiset tavoitteet ja koska kaikki muutkin niin tekevät, avaan vähän että mitä ollaan saavutettu ja mistä kovasti luovuttu. Lisäksi voisi ehkä valottaa itsellekin niitä tämän vuoden tavoitteita. Joten viime vuoden tavoitteet:

Nero
Virallisissa agilitykisoissa starttaaminen ja nousu kakkosiin
Sehän me saavutettiin. Kisaamaan alettiin helmikuussa ja nousu tapahtui sitten kesäkuussa kolmissa peräkkäisissä kisoissa. Silloin huomasi, että nyt on paketti kasassa, koska tuli peräkkäin monta melkein nollaa ja sitten ne nollat. Myös kakkosissa on startattu ja ensimmäinen luva saatu. Sitten meillä onkin kontakti ongelma ja nyt taukoillaan kisoista niin kauan, että kontaktit ovat jälleen hallussa. Eikä me nyt muutenkaan mitenkään ylettömästi kisattu. Tosi vähän itse asiassa.

Frisbeen ja flyballin harrastelu virkistyksen puolesta.
Käytiin kesällä HSKKn flyball-kurssilla ja oli Nerosta ihan älykivaa! Valitettavasti seuran ryhmä alkoi sitten treenaamaan keskiviikkoisin ja meillä oli aksatreenit, joten sai väistyä. Mutta eiköhän me tätä jatkossakin tehdä. Frisbeetä heitettiin pari kertaa aivot narikkaan meiningillä :D

MEJÄn aloittaminen
 Ja pah! :D

Näyttelyistä H
Ei käyty. Omistajalla ei kestä hermo turkin kasvatusta, eikä toi koirakaan varmasti siitä nauttisi. Mennään sitten, kun ollaan aksassa sitä näyttelytulosta vaille valioita!

Terveys
 Kaiken kaikkiaan on pysynyt terveenä. Lonkkia ja selkää ei käyty vielä kuvaamassa, mutta myöhemmin varmasti.

Sora

Agilityssa sytyttely ja estevarmuus
Syttynyt on! Oikein hyvin. Estevarmuus on vähän hakusessa vielä, mutta hyvällä mallilla. Juoksukontaktien rakennus on alkanut ja ollaan päästy jo vähän korotetulle aalle. Puomiin ei olla koskettu, se sitten aan jälkeen. Keinu on ihan loistava! Se on itsenäinen, nopea ja varma. Nyt vaan pitää liittää rataan. Kepit on perseestä, mutta pikkuhiljaa. Rengasta pitää vahvistaa. Rima korkeudet on nostettu 35cm.

TOKOssa ALOn liikkeet kasaan
Hyvä vitsi! En ole opettanut edes perusasentoa, koska en tahdo opettaa houkuttelemalla, enkä ole löytänyt vielä kivaa tyyliä. Mutta ostin itselleni joululahjaksi kirjan "Tavoitteena täysi kymppi- Palkitsemiseen perustuva tottelevaisuuskoulutus" ja nyt ollaan asian juuressa. Eiköhän tää tästä.

MEJÄä aloitellaan
 Hyvä läppä!

Terveys
Koira on läpivalaistu loistavin tuloksin. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, sydän terve, silmät terveet. Selkää ei kuvattu vielä, ehkä sitten myöhemmin niin saadaan ihan viralliset tulokset. Muutenkin on koira säilynyt erittäin terveenä.

Näyttelyissä käydään ainakin muutamisssa
Käytiin ihan yhdessä näyttelyssä omistajan rahatilanteen ja koiran kasvun takia. Turku KVsta tulos  JUN EH. Sitten se kasvoi 40cm korkeaksi. No, ei siitä mitään näyttelykoiraa ollut tarkoituskaan tulla.


Vuosi 2013 kuvin


Hyvinkään uimalassa

Kevään ensimmäiset uinnit

Tällainen liittyi vahvuuteen toukokuussa


Hyvinkään näyttelyssä turisteina




Sora ja Aksu kaveri





Otettu tänään, mutta vuosi ei näyttänyt loppuvan jos ei laittanu loppuun talvikuvaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti