maanantai 20. tammikuuta 2014

Koirauimala vallattu

Eilen sunnuntaina käytiin uimassa Bumtsi porukalla. Koiria riitti, kasaan saatiin 15 bumtsia, kaksi muuta shelttiä sekä yksi bc ja Nero. Sorakin pääsi näkemään äitiä, tätiä, siskoa, toista siskoa ja vielä veljeäkin. Oli kyllä hirmuisen mukavaa päästä näkemään kaikkia!

Melkein kaikki sheltit kuvassa, muutama taisi olla jo sisällä.


Itse tosiaan lähdin järjestämään yhteisuintia joskus pari kuukautta sitten ja tammikuulle löydettiin sopiva viikonloppu. Näin ollen valtasimme tänään Hyvinkään koirakylpylän kahdeksi tunniksi. Pari koiraa oli käynyt aikaisemmin uimassa koirauimalassa, mutta suurin osa oli ensimmäistä kertaa. Hienosti kaikki kuitenkin uivat. Sora ui viimeisessä vuorossa, jossa ei ollut uittajaa, koska homma oli sille kuitenkin tuttua ja tiesin, että se handlaa. Itse asiassa omat koirat olivat ainoat, jotka uivat ilman liivejä...

Soran Laaban-veli ja Wiivi-sisko


Nero oli aivan onnessaan veteen päästyään. Tai lähinnä pallon nähtyään, mutta lopputulos oli sama. Ei se tainnut kertaakaan edes levätä puolen tunnin aikana, vaan kuskasi tennispalloa kelle tahansa, joka sen vaan veteen heitti. Sorakin yllätti ja ihan meni melkein vapaaehtoisesti veteen! Hihnalla kun vei rampille, niin jätkähän ihan hyppäsi uimaan. Huomasi kyllä missä vaiheessa Sora väsähti, kun sitä ei enää meinannut ollenkaan huvittaa. Sen verran kuitenkin jaksoi, että oli ihanan rauhallista koiraa loppu päivän. Nero taas ei meinannut saada lopettamaan ollenkaan ja stoppi oli pakko laittaa siinä kohtaa, kun jalat eivät meinanneet kantaa pois vedestä.

Nero elementissään! ♥

On se söpö Sopuli ♥


Oli ihan älyttömän kiva tapaaminen! Toivottavasti saadaan järkättyä jotain vastaavaa myöhemminkin, vaikka jonkin toisen lajin tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti