maanantai 1. joulukuuta 2014

Kerrankin videomateriaalia treeneistä

Eilen käytiin treenailemassa taas aksaa Sipulin kanssa (loogista Sora->Sopuli->Sipuli.) Tehtiin kerrankin vähän pidempää rataa ja yksittäin keppejä. Kouluttamisen jälkeen tehtiin vielä puomin alastuloa yksinään.


Tällaista rataa tehtiin. Pöytää Sora pääsi tekemään varmaan ensimmäistä(?) kertaa. Enpä jaksanut sitä sen kummemmin opettaa, hienosti se sinne hyppäsi ja pysyi, kun käski.
Kolmonen tehtiin japanilaisella, koska sitä tungetaan nyt joka paikkaan. 5-6 väliin persjättö ja tyhmästi tungin vielä toisen persjätön 6-7 väliin, vaikka siihen olisi paremmin sopinut valssi. Note to self "älä tunge aina joka paikkaan yhtä samaa ohjausta, vaikka se olisi kuinka kiva". Seiskalle niistopersjättö. 14-15 väliin taas persjättö ja 16-17 valssilla.

Muutamaa kohtaa jouduttiin vähän enemmän hiomaan. Alun japanilaisessa oli jostain syystä väärä ajoitus eikä se nyt hinkkaamallakaan osunut ihan kohdalleen, koska ei ollut ketään antamassa palautetta. Yksi hyvä japski ja viimeinen oli ok. 6-7 välissä hukkasin koiran melkein joka kerta, kun tungin siihen sen tyhmän persjätön. 15-17 olin koko ajan Soran linjalla tai muuten jossain tyhmässä kohtaa. Valssi toimi parhaiten ja silloin sain linjoista hyvät. Alkuun yritin siihenkin tunkea jotain tyhmää vastakäännöstä ja sitten jouduin seisomaan paikallani ja odottelemaan.

Kerrankin löytyy videomateriaalia, joten tässä. Viimeinen yritys ja nollarata! Paras terävyys molemmilta vähän kadoksissa, mutta nolla mikä nolla.


Keppejä tehtiin ja hienosti teki. Kerran sain aloittamaan väärältä puolelta pujottelun, kun oikein työnsin, mutta muuten teki oikein.

Puomin kontakti on ihan tyhmä. Jauheliha oli ehkä vähän turhan hyvää palkkaa puomille, koska vauhtia tuli liikaa ja 2on2off hävisi kuin tuhka tuuleen. Lisää vahvistusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti