maanantai 29. joulukuuta 2014

2on2off, toimii?

Eilen treeneissä keskityttiin pelkkiin kontakteihin Soran kanssa. Tavoitteena olisi päästä kisaamaan mielellään piakkoin jo ihan oikeasti ja puomi alkaa olla ainoa este, joka ei ole hallussa. Omalla joululomallani ollaan tehty laatikon kanssa suhteellisen paljon 2on2offeja ja nyt kokeiltiin siirtää asentoa toista kertaa oikealle puomille. Viime kerrasta on aikaa ja silloin Soralla ei ollut oikestaan mitään ideaa mitä piti tehdä.

Ihan alkuun tein muutaman toiston hallin laatikolla, jotta Sora tajuaa mitä ollaan tekemässä. Hyvin teki ja vauhtiakin oli niin paljon, että suht kevyt laatikko vaan lenteli liikkeelle lähtiessä. Ensimmäisellä kerralla puomilla laskettiin alastulo pikku pöydän päälle ja sen viereen laatikko, jolle muutama toisto. Sitten laatikko pois ja tehtiin ihan pienellä pyörityksellä pelkkää kontaktia. Alkuun Sorppa oli vähän ymmällään, mutta paransi koko ajan. Tehtiin tasaisesti molemmilta puolilta. Pari viimeistä taidettiin tehdä pidemmältä matkalta puomia.

Toisella treenikerralla tehtiin alkuun pari toistoa pöydällä olevaan alastuloon. Edelleen teki vauhdilla ja pysähtyi hyvin. Pari kertaa tuli koko treenin aikana yli, mihin kommentoitiin oho ja jatkettiin. Nostettiin alastulo puomiin kiinni ja tehtiin taas ihan pelkkää kontaktialuetta pyöräyttämällä. Sitten aloin nostamaan vähän pidemmälle puomille ja viimeinen toisto tehtiin jo puolestavälistä alastuloa.

Molemmissa treeneissä oli niin vähän treenaajia, että tehtiin vielä molempien ryhmien jälkeen muutama toisto toiseen päähän puomia. Niistä video alla. Aika hyvin edistyi tämä homma yhdellä kertaa. Tänään mennään uudestaan halleilemaan ja varmaan täytyy nyt ostaa irtovuoroja, jotta oikeasti saadaan koko puomi kuntoon. Jeejee, hieno rotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti