sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Terve pentu !

Sora kävi tänään Riihimäellä joukkotarkastuksessa. Tarkastettiin silmät, sydän ja polvet. Poika käyttäytyi oikein hienosti. Paikalla oli muuten samaan aikaan monta shelttiä, Soran lisäksi kolme aikuista ja neljä pentua. Tuitui!

Silmät tarkastettiin ensimmäisenä ja tulokseksi saatiin terveet, mutta pirulliset silmät. Oikein silmän pigmentti kuulemma hämää jonkin verran ja näyttää, että siinä voisi olla jotain vaikkei ole. Niinpä toinen eläinlääkäreistä totesti, että pirulliset silmät, juuri sellaiset kun tulisi jossain tentissä vastaan. Mun pirusilmä ♥

Sydämessä ei kuulunut sivuääniä ja polvet olivat 0/0, joten terve koira. Luustokuviin suunnataan vielä tässä kevään aikana ja sitten on tutkittu koira vähäksi aikaa. Tahtoisin kuvauttaa ennen agilityn varsinaisen treenaamisen aloittamista, että jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin ennen toukokuuta.

Terve piru :D

Kattokaa ny!


Sora pääsi tarkkien jälkeen hoitoon, kun minä menin HSKKn talkoisiin tekemään palkintoja. Ruusu oli kaverilla, jolla on sheltti ja kävin heittämässä Soran sinne. Ilmeisesti oli hyvin käyttäytynyt. Nyt on ainakin ihanan väsynyt. :)

Tässä toinen hyvin terve tapaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti