sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hiljaiseloa

Niin blogissa kuin koirarintamallakin. Aloitin nimittäin opiskelun kaksi viikkoa sitten ja tälläkin hetkellä koirat ovat kotona Jokelassa ja itse olen Kajaanissa. Ensimmäinen lähijakso on käynnissä ja loppuu onneksi joko keskiviikkona tai perjantaina ja pääsen takaisin kotiin ja työssä oppimiseen. 2014 marraskuussa olisi tarkoitus olla eläintenhoitajan paperit kourassa.

Nero ja Sora olivat viime viikolla mukana, mutta olin viime viikonlopun kotona ja jätin ne sinne. Samassa asuntola asunnossa nimittäin asui kaksi kissaa ja muutamista päivistä olisi tullut yksinolon kannalta turhan pitkiä (tosin ei niistä nyt sitten olisi pitkiä tullutkaan..) No helpompaa näin sekä koirille että minulle.

Agilitya pitäisi taas päästä Neron kanssa tekemään. Vähän vaan on huonot meidän treeniajat työssäoppimista ajatellen. Ensimmäinen työssäoppiminen täytyy suorittaa navetassa, johon mennään aamulla aikaisin (maanantaina treenit 21-22) ja sitten iltapäivällä/illalla uudestaan iltalypsylle (torstaina treenit 18-19.) Toivottavasti saan jotenkin kaiken mahdutettua kalenteriin.

Ensi viikolla olisi kiva päästä johonkin treeneihin. Peruin meidän oman torstain tunnin, kun luulin että olen täällä perjantaihin, mutta enpäs luultavasti olekaan. Toivottavasti löytyisi siis paikkaustilaa meille. Lauantaina suunnataan luultavasti Neron kanssa Saloon epistelemään, kun kerran löytyi seuraakin. :) Sora saattaa lähteä ihan vaan turistiksi mukaan, jos mä saan sen jotenkin tungettua autoon.

Kunhan saan opiskelut kunnolla käyntiin, niin eiköhän sitten aktivoiduta sekä harrastusten että blogin suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti