tiistai 8. tammikuuta 2013

Treenitauko ohi!

Otsikon mukaisesti treenitauko on vihdoin ohi! Meinas alkaa pää hajota ainakin ohjaajalla. Ja kyllä Nerokin innoissaan oli, kun tajusi mihin lähdettiin.

Treenit itsessään ei olleet mitkään kummoiset. Treenattiin välistävetoja melkoisen pienillä väleillä ja neljällä suorassa linjassa olleella esteellä. No olihan se kiva, kun tällainen tekniikka treeni oli, Nero kun säntäili ja hyppi ja jee. Toinen olisi ollut luultavasti oikein hyvä vaihtirallissa tänään. Tehtiin monta toistoa, ennen kuin sujui, eikä se silloinkaan hyvältä näyttänyt. Jouduin käyttämään huomattavasti suurempia apuja kuin viime kerralla, kun tehtiin välistävetoja. Itse asiassa jouduin ihan kääntymään ja enhän mä ehtinyt. Muutenkin kääntyminen vauhdissa edes takaisin nopeasti on vähän niin ja näin, sillä polveen sattui niin perkeleesti.

Lisäksi tehtiin keinua pariin otteeseen. Ei tarvittu hihnaa enkä hidastanut keinua, jes! Paremmin sujui ollessani itse keinun oikealla puolella. Saatiin nätit kontaktit ja sain otettu vähän sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi Nero jäi hyvin odottamaan 2on2offiin, vaikka juoksin ohi. Ollessani keinun vasemmalla puolella olikin sitten enemmän ongelmia. Nero ei meinannut nousta ollenkaan keinulle, vaan jouduin pallon kanssa aikalailla houkuttelemaan. Ei tarvinnut kuitenkaan koskea koiraan eikä keinuun, joten hyvä. Kontakti oli tältäkin puolelta hyvä. Kyllä me vielä tää homma klaarataan!

Itsenäisesti tehtiin vähän aan kontakteja, lähinnä alastuloa ja pari kertaa koko aata. Lisäksi opeteltiin sellainen kiva uusi asia kuin kiertäminen. Nerohan hyppäsi muun muassa viimeisissä treeneissä esteen takaisin päin, kun käännyin tarpeeksi tiukasti. Joten päätin opettaa sen kiertämään siivekkeen mahdollisimman pienellä kaarrolla. Ensin tehtiin ilman rimaa ja sitten riman kanssa. Ilman rimaa kurvi oli oikein hyvä ja tiukka. Riman kanssa vähän turhan pitkä kaarros, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeiltiin. Positiivinen mieli jäi.

Torstaina sitten Tarjan tunnille ja perjantaina päästään paikkaamaan. Ensi viikon maanantaista helmikuun alkuun majaillaankin sitten Kajaanissa, kun opiskelujen ensimmäinen lähijakso alkaa, joten jää omat treenit väliin. Olen kuitenkin vähän katsellut, että Kajaanissakin on halli, eikä vuokrahintakaan ole niin paha, joten jos me vähän käytäisiin itsenäisesti treenailemassa.

1 kommentti:

  1. Tää olisi varmaan muuten kiva blogi, mutta tää fontti vähän hyppii silmille ja otsikkokuvan ja taustakuvan yhdistelmä ei toimi :/ Ulkoasu kuntoon niin tätä voisi seuratakkin!

    VastaaPoista