lauantai 14. heinäkuuta 2012

Sora 17 viikkoa

Ikää 17 viikkoa, paino 4,55 kiloa.




Käytiin maanantaina toisilla rokotuksilla ja meni oikein hienosti. Sora oli tosi reipas, eikä tainnut edes huomata koko pistosta.

Nalle kävi samalla reissulla hammaskiven poistossa ja siinä menikin enemmän aikaa. Nalle ei meinannut millään nukahtaa ja esilääkkeitä taidettiin antaa kolme kertaa ja vielä kaksi kertaa nukutuslääkettä. Oikein hyvässä kunnossa olivat hampaat. Ja kun kerran oli koira nukutettu niin trimmasin sen sitten samalla. Nallen turkki ei ole ikinä ollut niin lyhyt kuin nyt. Mutta toivottavasti sille tulee parempi olo itselle, kun saatiin kaikki takut pois.

Sora odotti koko kahden tunnin ajan ihan loistavasti. Ensin otti unet aulan matolla, sitten siirtyi odottamaan huoneeseen, jossa trimmasin Nallea. Tutki vähän lattiaa, istuskeli ja makoili. Katseli kuinka koirat haukkuivat ja kävelivät ohitse, tykkäsi kaikista ihmisistä. Ja kaikki tämä ilman yhtäkään inahdusta. Ei haitannut ollenkaan odottaminen ja nätisti nukkui paluumatkan. On vissiin koiralla hermorakenne kunnossa! :)
Tiistaina lähdettiin iskän ja koirien kanssa mökille ja tänään tultiin takaisin. Myös Ruffe ja Mimosa olivat perheensä kanssa paikalla. Valitettavasti ei ollut kameraa mukana, koska Ruusu ei lähtenyt mukaan. Sora leikki paljon sekä Ruffen että Mimosan kanssa ja muutenkin oli oikein mukavaa. Mitä nyt Nerolla ja Ruffella oli taas ongelma, että kumpi on kovempi jätkä, muttei kuitenkaan mitään tappelua ollut. Vähän murinaa ja urinaa, jos liian lähekkäin joutuivat. (Tai jos Nero tahtoi leikkiä Mimosan kanssa tai Ruffen perheen kanssa tai joskus jopa minun tai Soran kanssa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti