lauantai 22. marraskuuta 2014

Tokat viralliset

Tänään käytiin kisaamassa Soran kanssa toinen virallinen agilitystartti Riihimäellä. Tarkoituksena oli joskus aikaisemmin tähdätä ihan kolmeen starttiin ja myös aksaradoille, mutta eihän ne kontaktit ole vielä valmiit. Tai Soran keinu on hieno, mutta puomi on aika alkutekijöissään ja aata pitää vahvistaa vielä aikalailla. Siispä tyydyttiin hyppyrataan ja saatiin käytettyä Neron toisista kisoista ikinä ansaitsema lahjakortti pois.

Rata oli oikein kiva, sellainen sopiva ykkösluokan rata. Tuomarina oli Ritva Herrala, jonka radoista olen muutenkin tykännyt.

Tänään oli kisaradalla täysin eri Sopuli kuin viimeksi. Sillä oli asennetta ja saatiin tehtyä treeninomainen suoritus, mikä oli meidän tavoitekin. Rengas oli toiseksi viimeisenä esteenä suoralla linjalla eikä sen kanssa mitään ongelmaa, vaikka vähän etukäteen jännitin. Tuloksena hylky, kun sählättiin kepeillä. Sora ei hakenut aluksi keppien oikeaa väliä, seuraavalla lähti pujottelemaan väärältä puolelta ja lopuksi vielä kehtasi jättää viimeisen välin tekemättä, mihin en ehtinyt reagoimaan, koska olin jo käskyttämässä putkeen.

Muuten meni tosi kivasti ja sain ohjattua sujuvan tuntuisesti. Vauhtiahan sille saisi tulla lisää, mutta onneksi meillä on aikaa. Sitä paitsi näin alemmissa luokissa ei haittaa ollenkaan, jos vauhti on vähän hitaampaa, että ohjaaja pysyy mukana. Tänään kävi jopa niin, että luulin Soran olleen tosi hidas, koska ei tullut kertaakaan kiire... Tai sitten kehitystä on tapahtunut ja osaan ohjata tota koiraa.


Jennan valmennuksen postaus tulee kyllä, kunhan saan sen kirjoitettua ja videot laitettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti