lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tyyppi kolme vee ja aksavideot

Viime sunnuntaina käytiin Soran kanssa kisaamassa Ojangossa uudelleen nimetyllä Racinel-areenalla. Kaksi agilityrataa juostiin ja tavoitteeksi asetin kontaktien onnistumisen.


Ensimmäisen radan jälkeen olin aika valmis lopettamaan koko lajin ja siirtymään esimerkiksi postimerkkeilyyn. Saatiin mahdutettua rataan melkein kaikki mahdollisen kontaktivirheet ja muutenkin plääh. Vauhti on hidas, fiilis huono, aata ei juossut, puomilla himmaili ja sitten karkasi, keinulla ei edes ajatellut hidastaa. Käytiin tekemässä pieni ajatusten nollaus lenkki ja koira autoon odottamaan. (Missä oli sitten hyppinyt ihan kuraisena ympäri autoa..)


Toinen rata onkin ihan eri luokkaa! Harmittava ohjausmoka itseltä, kun ajattelin että Soralla on edelleen se sama hinku aalle kuin edellisillä kerroilla. Mutta tämä rata oli jo paaaaaljon parempaan suuntaan. Että jatkettiin sitten kuitenkin aksaamista.

Eilen Sora täytti kolme vuotta! Ei voi käsittää, miten nopeasti aika on mennyt. Vastahan sitä katseli juuri syntyneiden pentujen kuvia ja arvaili, että mikä niistä tulisi kotiin ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti